در نظرسنجی انتخاب محبوبترین تالار شرکت کنید
|
پرسش و پاسخ و بیان مشکلات
|
|
ارسال: #121
|
|||
|
|||
|
RE: پرسش و پاسخ و بیان مشکلات
خب شاید عوض شده ولی برای شما نمایش داده نمیشه!
ایمیل قبلی و اونی که جدید میذاری رو میتونی برام پیام خصوصی کنی تا چک کنم؟ مرسی |
|||
|
ارسال: #122
|
|||
|
|||
(۲۹-۱۱-۱۳۸۸ ۱۱:۱۰ عصر)Michael_1899 نوشته شده: مهمان گرامی برای دیدن لینک ها باید از اینجا ثبت نام کنید.خدایا هنوزم میلم تو این سایت عوض نشده؟راستش من زیاد وارد نیستم .....ولی منم وقتی عوض کردم برام یه ایمیل اومد وقتی روش کلیک کردم عوض شد ...برات ایمیلی نیومده؟
دی شیخ با چراغ همی گشت گرد شهر
کز دیـو و دد ملولم و انسانم آرزوست گفتند یافت مینشود جستهایم ما گفت آن که یافت مینشود آنم آرزوست |
|||
|
|
ارسال: #123
|
|||
|
|||
|
نه!
![]() روحش شاد و یادش جاوید در خاطره ها مرا نمیشناسد مرگ یا کودک است هنوز و یا شاعران ساکتند!حالا برو ای مرگ!"برادر"ای بیم ساده ی آشنا!تا تو دوباره باز آیی من هم دوباره عاشق خواهم شد. دکلمه سوم آلبوم نامه ها صدای مرحوم شکیبایی |
|||
|
ارسال: #124
|
|||
|
|||
|
فکر کنم مشکلت حل شده باشه!یه چک کن!
|
|||
|
|
ارسال: #125
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
من قبلا توی ساین 2shared عکس اپلود میکردم و هیچ مشکلی هم نداشتم ولی الان هر بار اینکارو میکنم تا 1 ساعت عکس ها باز میشن ولی بعدش خراب میشند و دیگه بازشون نمیکنه وقتی لینک رو دوباره چک میکنم عکس هست ولی تو سایت نشون نمیده ![]() کسی میتونه راهنماییم کنه یا اینکه یه سایت بهتر برای اپلود عکس معرفی کنه؟ ممنون میشم
|
|||
|
ارسال: #126
|
|||
|
|||
|
شما ميتونيد از آپلود خود سايت استفاده كنيد.....
بالاي سايت گزينه اي با نام آپلود عكس... راحت...نزديك...مطمئن ![]() |
|||
|
|
ارسال: #127
|
|||
|
|||
|
پس امشب عکسای پشت صحنه رو از خود سایت میزارم
دمت غیژ رفیق ![]()
|
|||
|
ارسال: #128
|
|||
|
|||
|
ببخشید چطور میشه از هاردم بین متن تصویر بیارم؟
![]() ![]() توی قسمت خدمات متنتون فقط از لینک میشه اپلود کرد. ![]() روحش شاد و یادش جاوید در خاطره ها مرا نمیشناسد مرگ یا کودک است هنوز و یا شاعران ساکتند!حالا برو ای مرگ!"برادر"ای بیم ساده ی آشنا!تا تو دوباره باز آیی من هم دوباره عاشق خواهم شد. دکلمه سوم آلبوم نامه ها صدای مرحوم شکیبایی |
|||
|
ارسال: #129
|
|||
|
|||
(۹-۱۲-۱۳۸۸ ۰۸:۵۳ عصر)Michael_1899 نوشته شده: مهمان گرامی برای دیدن لینک ها باید از اینجا ثبت نام کنید.ببخشید چطور میشه از هاردم بین متن تصویر بیارم؟ هر چي خواستي مهمان گرامی برای دیدن لینک ها باید از اینجا ثبت نام کنید. آپلود كن... ![]() |
|||
|
|
ارسال: #130
|
|||
|
|||
|
یعنی باید اینجا اپلود کنم بعد از اپلودش با گزینه سایت لینک بدم؟درسته؟
![]() روحش شاد و یادش جاوید در خاطره ها مرا نمیشناسد مرگ یا کودک است هنوز و یا شاعران ساکتند!حالا برو ای مرگ!"برادر"ای بیم ساده ی آشنا!تا تو دوباره باز آیی من هم دوباره عاشق خواهم شد. دکلمه سوم آلبوم نامه ها صدای مرحوم شکیبایی |
|||
صفحه اصلی
فروشگاه
آپلود عکس
جستجو
تقویم
راهنما

![[تصویر: 96719711277065183035.jpg]](http://www.pix8.com/images/96719711277065183035.jpg)

.....ولی منم وقتی عوض کردم برام یه ایمیل اومد وقتی روش کلیک کردم عوض شد
...برات ایمیلی نیومده؟
![[تصویر: i187390_Untitled.jpg]](http://0k.04.img98.com/out.php/i187390_Untitled.jpg)

![[تصویر: 8ad922dcf6614dedbe74.jpg]](http://up.iranblog.com/Files/8ad922dcf6614dedbe74.jpg)