![]() |
|
جلسۀ گردهمایی - نسخه قابل چاپ +- انجمن طرفداران سریال محبوب فرار از زندان (http://www.prisonbreak.ir/forums) +-- انجمن: عمومی (/forum-1.html) +--- انجمن: اخبار و اطلاعیه ها (/forum-3.html) +--- موضوعات: جلسۀ گردهمایی (/thread-573.html) |
جلسۀ گردهمایی - t-bag - ۲۷-۶-۱۳۸۸ ۰۴:۵۷ صبح سلام قراره که یه جلسه یا شاید گردهمایی برای اعضای سایت برگزار کنیم که مکانش تو تهرانه (البته فعلا... شاید تغییر کنه) در این جلسه چند قسمتی prisonbreak ببینیم و نقد کنیم و کلی صفا... هنوز تاریخ و زمانش قطعی نشده... اگه از کاربرا کسی نظری راجع به این جلسه و زمانش داره همینجا بگه تا ما یک نظرسنجی راه بندازیم... ضمنا هر کی بیاد تو جلسه یه یادبود هم از طرف سایت میگیره...
RE: جلسۀ گردهمایی - Milad - ۲۷-۶-۱۳۸۸ ۰۶:۵۳ صبح و حتی شاید تو این جلسه یه نفر بتونه تعداد انگشت های منو بشماره به رحیم بگه! و در ادامۀ صحبت مرتضی مکان و ایناش بستگی به تعداد نفراتی داره که می خوان شرکت کنن مسلما! RE: جلسۀ گردهمایی - DON VITO - ۲۷-۶-۱۳۸۸ ۰۷:۲۲ صبح اگه تهران اوكي بشه....منو مرتضي فقط مشهدي هستيم....ما هم يه تيريپ ميذاريم همو ببينيم......پايه اي مري؟ RE: جلسۀ گردهمایی - mst_mo793 - ۲۷-۶-۱۳۸۸ ۰۷:۵۳ صبح پس تا الان مشهد و تهران دو گزینه برای جلسه هستند... کسی پیشنهاد دیگه ای نداره... RE: جلسۀ گردهمایی - mst_mo793 - ۲۷-۶-۱۳۸۸ ۰۸:۰۴ صبح منظورم گزینه واسه نظر سنجی بود وگرنه میگفتم رأی ... ضمنا همه چی رو به نظر سنجی میسپاریم... پست اضافه هم نزنید، فقط نظر بدید. RE: جلسۀ گردهمایی - Milad - ۲۷-۶-۱۳۸۸ ۰۷:۰۰ عصر (۲۷-۶-۱۳۸۸ ۰۷:۵۷ صبح)SWORD نوشته شده: اصلا گردهمایی رو مشهد بذارین بهتره همه همو میبینیم دانشگاه هم که تا پنجم شروع نمیشه شما پاشین بیاین مشهد تعداد بچه های تهرانی بیشتره ، کارا رو هم تو تهران بهتر می تونیم راست و ریس کنیم ! هماهنگی ها و .... باید دید چی می شه؟! RE: جلسۀ گردهمایی - Shayan - ۲۷-۶-۱۳۸۸ ۰۸:۴۹ عصر نه بابا من كه مثلا نميتونم بيام مشهد.
RE: جلسۀ گردهمایی - DON VITO - ۲۷-۶-۱۳۸۸ ۰۹:۱۳ عصر به نظر من هركي تو شهر خودش با رفيقاي فروميش جلسه.....جلسه كه نه....ولي يه قرار دوستانه بذاره.....مثلا شما تو تهران 5 يا شيش نفري هستين.....پس 100 در صد نمياين مشهد......مطمئنا من و مرتضي هم نميتونيم بيايم تهران.......پس يه روز مشخص بين خودمون....ميذاريم....تا اونايي كه همو نديدن ...همو ببينن.....و اوانايي هم كه از ديدن هم خسته شدن...يه چند تا فحش به هم بدن... ......نظرتون چيه.....
RE: جلسۀ گردهمایی - Shayan - ۲۷-۶-۱۳۸۸ ۰۹:۱۸ عصر (۲۷-۶-۱۳۸۸ ۰۸:۵۱ عصر)SWORD نوشته شده: چرا نمیتونی چون بابام نميذاره!
RE: جلسۀ گردهمایی - mst_mo793 - ۲۷-۶-۱۳۸۸ ۱۱:۲۵ عصر دوستان ، شرمنده ولی جلسه تو تهران برگزار میشه... حالا برای زمانش یه نظری بدین... RE: جلسۀ گردهمایی - sawyerjahed - ۲۸-۶-۱۳۸۸ ۱۲:۱۴ صبح salam man bargashtam jalase keye to tehran manam payam RE: جلسۀ گردهمایی - fish - ۲۸-۶-۱۳۸۸ ۱۲:۲۰ صبح سلام . اگه مرکز تهران باشه خیلی عالی میشه . خیلی ایده خوبیه . به مایکل هم بگید بیاد...:khande:
RE: جلسۀ گردهمایی - mst_mo793 - ۲۸-۶-۱۳۸۸ ۱۲:۴۷ صبح مکانش تهرانه مکان دقیقتر و زمان و همچنین شرایطش رو هم بزودی اعلام میکنیم... ممنون. RE: جلسۀ گردهمایی - DON VITO - ۲۸-۶-۱۳۸۸ ۰۳:۲۳ صبح مرتضي جان از بابت مسافرت به تهران ساريتم....يني شرمنده....چون فعلا من عصاي بابامم.....حتي سر كار هم نميرم...... اگه رفتي تهران كه هيچي......ولي اگه مشهد بودي با هم يه كاريش ميكنيم..... RE: جلسۀ گردهمایی - Milad - ۲۹-۶-۱۳۸۸ ۰۳:۵۴ صبح دوستان لطف کنید فقط نظرات مربوط به گردهمایی تهران، زمان و مکانش و همینطور هر گونه پیشنهادی که دارید رو بنویسید و از زدن پست های متفرقه خودداری کنید. با تشکر RE: جلسۀ گردهمایی - zizi - ۲۹-۶-۱۳۸۸ ۰۶:۳۹ صبح salllam manam migam mashadddddddd RE: جلسۀ گردهمایی - zizi - ۲۹-۶-۱۳۸۸ ۰۶:۴۳ صبح chera tehran ? man nemiam shoma ye ozve khoobo dar in jalase az dast dadid RE: جلسۀ گردهمایی - shahryar - ۲۹-۶-۱۳۸۸ ۰۸:۲۵ صبح چطوره بیاین اینجا بندرعباس !!! خیلی هم دور نیست از تهران و مشهد
RE: جلسۀ گردهمایی - mst_mo793 - ۲۹-۶-۱۳۸۸ ۰۸:۵۹ صبح ممنون دوستان ولی مکان جلسه تعیین شده و فقط بحثمون سر زمان جلسه است... RE: جلسۀ گردهمایی - zizi - ۲۹-۶-۱۳۸۸ ۰۹:۱۸ عصر khob pas ya eid norooz bezarin ya bahman ke ma ham betooonim biayim RE: جلسۀ گردهمایی - DON VITO - ۲۹-۶-۱۳۸۸ ۰۹:۳۴ عصر (۲۹-۶-۱۳۸۸ ۰۹:۱۸ عصر)zizi نوشته شده: khob pas ya eid norooz bezarin ya bahman ke ma ham betooonim biayim شما قول بده هر روز اينجا سر بزني.....منم خبرت ميكنيم....با شما ميشيم 3 تا مشهدي...... RE: جلسۀ گردهمایی - zizi - ۳۰-۶-۱۳۸۸ ۰۳:۳۹ صبح ok tanx RE: جلسۀ گردهمایی - ღ♥ஜDAYAN-SCOFILDஜ♥ღ - ۳۰-۶-۱۳۸۸ ۰۴:۵۶ صبح شیطون شدین بی من میرین جلسه ی گردهمایی؟ من نمیتونم بیام تازه از مسافرت اومدم ![]()
RE: جلسۀ گردهمایی - Shayan - ۳۰-۶-۱۳۸۸ ۰۵:۲۱ صبح (۳۰-۶-۱۳۸۸ ۰۴:۵۶ صبح)ღ♥ஜDAYAN-SCOFILDஜ♥ღ نوشته شده: شیطون شدین بی من میرین جلسه ی گردهمایی؟ هنوز كه خبري نيست! ![]() فقط زرد قناري پشمي
RE: جلسۀ گردهمایی - amir_online222 - ۵-۷-۱۳۸۸ ۰۶:۲۸ عصر من هم با تهران موافقم و استقبال می کنم RE: جلسۀ گردهمایی - t-bag - ۶-۷-۱۳۸۸ ۰۸:۰۵ عصر جلسه احتمالاً ابان ماه در جایی در مرکز تهران برگزار میگردد RE: جلسۀ گردهمایی - Wentworth Miller - ۱۹-۷-۱۳۸۸ ۱۲:۱۱ صبح آقا منم دوست داشتم بيام ولي تهران نيستم اگه دور هم جمع شدين يه چند تا عكس دسته جمعي بگيرين
RE: جلسۀ گردهمایی - alone.boy79 - ۲-۸-۱۳۸۸ ۰۶:۰۴ صبح منظورتون از جلسه همون میتینگ دیگه ؟ RE: جلسۀ گردهمایی - mst_mo793 - ۲-۸-۱۳۸۸ ۰۶:۱۴ صبح بله... ولی چون رسم و تشریفاتش کمی متفاوت هست، اسمش رو گذاشتیم "گردهمایی" RE: جلسۀ گردهمایی - elina - ۹-۸-۱۳۸۸ ۰۶:۰۶ عصر تهران بهتر اکثرا تهران هستن.در ضمن روز جمعه هم نباشه.
RE: جلسۀ گردهمایی - elina - ۹-۸-۱۳۸۸ ۱۱:۲۰ عصر راستی یه چیز دیگه مصطفی جان : شما که میخوای گردهمایی راه بندازی فکر جاشو کردی؟نمیتونی که بچه ها رو ببری توی پارک!!!!!!! باید یه سالن بگیری که اونم واست خیلی خرج بر میداره.نظر من اینکه: 1-یه فرم ثبت نام بذار که بچه ها ثبت نام کنن که اول بدونی چند نفر میخوان شرکت کنن. 2-هزینه ی که واسه گرفتن محلی باید بدی وقتی که بدونی چند میان میتونی کل مبلغ به تعداد نفرات تقسیم کنی بعد همه مشارکت کنن. و هزینه جای که بخوای بگیری رو بدن البته 2 هفته قبل از گردهمایی. 3-حداقل 2الی 3 ساعت ممکن این برنامه طول بکشه که باز نمیتونی گلوی خشک همه رد کنی برن اینو هم طبق روش 2 هر کسی میتونه یه هزینه هم بابت این مورد بده. 4-جای که باید یگیری به نظر من جای باشه که اگر کسی از جایی غیر از تهران میاد پیدا کردنش سخت نباشه.مثلا سمت انقلاب/ولیعصر/ازادی/پارک لاله/که حدودا وسط هستن وسر راستن. حالا چون شما یا دایان جان مدیر سایت هستید که نباید همه هزینه به دوش شخص شما باشه. اینا چیزای بود که بهتر دیدم بدونی. RE: جلسۀ گردهمایی - mst_mo793 - ۱۰-۸-۱۳۸۸ ۰۳:۰۷ صبح سلام. ممنون از پیشنهادتون. ما هم قرار نیست کل هزینه ها رو بدیم، بلکه طبق قرار اول تعداد کسانی که قراره شرکت کنند رو بررسی میکنیم و اگر به حد نصاب رسید اونوقت تصمیمات بعدی رو میگیرم. مطمئنا برای شرکت در جلسه باید هزینه ای هم بپردازید. فکر پذیرایی هم شده. شما نگران نباشید.
RE: جلسۀ گردهمایی - ..:Alireza:.. - ۱۰-۸-۱۳۸۸ ۰۳:۲۵ صبح هنوز معلوم نشده این جلسه چه وقتیه ؟ RE: جلسۀ گردهمایی - mst_mo793 - ۱۰-۸-۱۳۸۸ ۰۵:۰۱ صبح معلوم میشه بزودی... RE: جلسۀ گردهمایی - ramsar - ۱۲-۸-۱۳۸۸ ۰۸:۰۶ صبح salam khaste nabashi man sabte nam kardam ama un saiyti ke adreso dar miare nemiyad vasam cheraaaaaaaaaaaa RE: جلسۀ گردهمایی - DON VITO - ۱۲-۸-۱۳۸۸ ۰۸:۱۲ صبح (۱۲-۸-۱۳۸۸ ۰۸:۰۶ صبح)ramsar نوشته شده: salam khaste nabashi man sabte nam kardam ama un saiyti ke adreso dar miare nemiyad vasam cheraaaaaaaaaaaa سلام..خوش اومدی دوست من.... اگه امکانش هست فارسی تایپ کن...چون یکی از قوانینیه که شما هنگام عضویت قبول کردین.... و در آخر اگه مشکلی داری اینجا مطرح کن تا رسیدگی بشه...این تاپیک مخصوص کاره دیگه ایه.... با تشکر RE: جلسۀ گردهمایی - shabod - ۱۳-۸-۱۳۸۸ ۰۸:۰۹ عصر به نظر من تهران بهتره چون همه بهش دسترسی دارن تازه میتونه یه جای با حال مثل دماوند باشه که ابو هواشم عالیه RE: جلسۀ گردهمایی - khabare_khosh2002 - ۱۵-۱۰-۱۳۸۸ ۰۲:۴۰ صبح (۲۷-۶-۱۳۸۸ ۰۴:۵۷ صبح)t-bag نوشته شده: سلام سلام من جدیدن عضو شدم و خیلی دوست دارم توی جلستون شرکت کنم امید وارم بعد از امتحانات دانشگاهی باشه RE: جلسۀ گردهمایی - DON VITO - ۱۵-۱۰-۱۳۸۸ ۰۳:۳۳ صبح با سلام خدمت دوست جديدمون .... ![]() عرضم به حضورتون كه براي آشنايي بيشتر با تماميه كاربران فروم تشريف بيارين اينجا و خودتون يه معرفي كوچولو بكنين... تا هم ما شما رو بشناسيم و هم با بچه ها بيشتر آشنا بشين. در رابطه با گرد همايي هم بعدا با هم كامل صحبت ميكنيم.... RE: جلسۀ گردهمایی - amirharirchi - ۲۱-۱۰-۱۳۸۸ ۰۸:۲۰ صبح نيشابور باشه بهتره(به مشهد نزديكتره) RE: جلسۀ گردهمایی - ..:Alireza:.. - ۲۱-۱۰-۱۳۸۸ ۰۵:۱۳ عصر جاش مشخص شده تو تهرانه الان بحث سره زمانشه
RE: جلسۀ گردهمایی - Milad - ۲۱-۱۰-۱۳۸۸ ۱۱:۳۷ عصر فعلا به دلیل یه سری مسائل و مشکلات این قضیه کنسله تا بعد ببینیم چی میشه!؟ با تشکر از همه دوستان که نظرات خودشون را اعلام کردن! اگر برنامه ی جدیدی چیده بشه حتما اعلام می کنیم. // تاپیک بسته شد//
|