در نظرسنجی انتخاب محبوبترین تالار شرکت کنید
|
خواهش میکنم همه جواب بدین.....
|
|
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
خواهش میکنم همه جواب بدین.....
اگه تو FAX RIVER جای APOLSKIS {همون پسره که آمار مایکل رو به بلیک میداد} بودید اون صحنه ای که بلیک همبرگر میخورد تا حرف از دهن اون بکشه.................شما جای اون بودید اسکافیلد رو لو می دادید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: خواهش میکنم همه جواب بدین.....
من یه آدم مثل سوکره ام عمرا
NEXT PAY-PER-VIEW
|
|||
|
|
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
صد ساله قرمز ...
سفید ... سبز .... اها سیاه صد ساله سیاهم مایکلو لو نمیدادم ![]() ![]() ![]()
![]() در دنیا فقط از یک چیز باید ترسید و آن خود ترس است ![]() |
|||
|
|
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
اونجا دقیق یادم نیست!
به خاطر ساندویچ نه ولی وقتی اون مرد گنده هه میومد آره![]() نام تاپیک به زودی تغییر میکنه |
|||
|
|
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
نمی دونم اخه تا حالا تو محیطی مثه زندان نبودم که بخواد کلی فشار عصبی روم باشه و مجبور باشم با یه غول کثیف هم سلولی باشم
![]()
|
|||
|
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
دوستانی که گفتن نه..جهت یاداوری عرض میکنم اون یارو نره غوله همچین شوخی هم نبود ها..خیلی هم جدی بود و موضوع جیبش هم از تی بگ جدی تر بود...
منکه فکر میکنم ادم عاقل نه تنها جاسوسی مایکل رو میکرد بلکه باید جاسوسی داداش و بابا و خلاصه جاسوسی اجدادش رو هم میکرد تا فاصله اش رو با اون ابر نو اختر حفظ کنه ![]()
.گفتند ستاره را نمي توان چيد..اما باور کن که من به سوي زيباترين و دورترين ستاره..دست دراز کردم و هر چند دستانم تهي ماند اما چشمانم لبريز از ستاره شد |
|||
|
|
ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
درسته که این کار خیلی غیر اخلاقیه مخصوصا وقتی که کسی که لو میره قهرمان سریال باشه و این برای همه طرفداران اون خیلی حرس درآر میشه ولی به نظر من هر کسی که توی اون شرایط گیر بی افته این کار رو میکنه.
![]()
"اللَّهُمَّ كُنْ لِوَلِیِّكَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن
صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی كُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْكِنَهُ أَرْضَكَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا" |
|||
|
ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
باید امتحان کنم شاید جاسوسی کنم شاید نه ...
نه قرمز نه ابي فقط زرد قناري |
|||
|
ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
عمرا.
اخه مگه میشه مایکل رو لو داد.؟ حالا بگذریم که من این قسمت رو ندیدم. . . . RANDY ORTON
|
|||
|
ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
منم کاملا موافقم با پری جون....تازه به جز اون اگه آدم خیلی گشنه باشه اون ساندویچ.....با سیب زمینی....
![]() ![]() ![]() ولی من اگر بودم به مایکل میگفتم همچین قضیه ای پیش اومده...من باید گزارشتو بدم تا این اتفاقا برام نیفته اونوقت مایکل با اون مخش ![]() حتما کمکم میکرد...اون وقت زیر نظر مایکل گزارش الکی به بلیک میدادم...از شر اون غول بیابونی هم در امان بودم![]()
دی شیخ با چراغ همی گشت گرد شهر
کز دیـو و دد ملولم و انسانم آرزوست گفتند یافت مینشود جستهایم ما گفت آن که یافت مینشود آنم آرزوست |
|||
|
صفحه اصلی
فروشگاه
آپلود عکس
جستجو
تقویم
راهنما

اها سیاه صد ساله سیاهم مایکلو لو نمیدادم 

![[تصویر: 1274634261_2145_992fa39b6e.jpg]](http://www.prisonbreak.ir/forums/imgup/2145/1274634261_2145_992fa39b6e.jpg)
![[تصویر: 1274635320_2145_4c3fcd3f29.png]](http://www.prisonbreak.ir/forums/imgup/2145/1274635320_2145_4c3fcd3f29.png)

ولی وقتی اون مرد گنده هه میومد آره
![[تصویر: 96719711277065183035.jpg]](http://www.pix8.com/images/96719711277065183035.jpg)