زمان جاری: ۹-۵-۱۳۸۹, ۰۶:۴۵ عصر خوش آمدید مهمان گرامی! (ورودعضویت)

در نظرسنجی انتخاب محبوب‌ترین تالار شرکت کنید

عضویت سریع

ارسال پاسخ 

رتبه موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

انتقادات
ارسال: #11
۳-۵-۱۳۸۹, ۱۰:۱۱ عصر
RE: انتقادات
نقل قول:سلام.این چه وضعیه؟فقط سایت درست کردید که توش بحث و گفت و گو کنید.
درسته اینجا محل جمع شدن طرفداران این سریاله ولی ما پستایی غیر گفتگو هم توش میذارم
فقط هر کاربر دنبال اینه که تعداد ستاره هاش سریع تر افزایش پیدا کنه و به یه جایی تو سایت برسه؟
بیشتر شدن ستاره ربطی به رسیدن به جایی تو انجمن نداره!تمام کسایی که به مقام رسیدن در حقیقت از جونشون مایه گذاشتن واسه انجمن.حتی اگه شما وقت نکرده باشی همه پستاشونو بررسی کنی(چون خیلی قدیمی و زیادن)
چه جوری میشه از 200 صفحه دو سوته گذشت و ظرف دو روز 100 تا پست گذاشت.مسلما فقط برای بالا بردن آماره خود کابره.فقط طرف حداکثر کاری که ممکنه بکنه اینه که پست قبلیشو بخونه و بعد 10 تا پست بفرسته که آماره خودشو ببره بالا.
اگه هم این مشکل وجود داشته باشه تقصیر ما نیست و مربوط به خود کاربرانه...درضمن کسی برای یه تاپیک نمیتونه 10 تا پست پشت سر هم بفرسته چون:
  1. پستاش یکی میشه
  2. ما اجازشو نمیدیم و پستاشو ادغام میکنیم!

بعدش ما چه گناهی کردیم که هر صفحه رو باز می کنیم هر کدام از عکس های مدیران رو باید منتظر باز کردنش بشنیم تا صفحه لود بشه آن هم با این سرعت ایران.
دوست عزیز بهتره جو سازی نکنی چون خود بنده که برای امضام عکس هم گذاشتم از اینترنت معمولی با سرعت خیلی کم استفاده میکنم و معمولا در حال دانلود هستم و این سرعت بالا اومدن پیجامو خیلی پایین میاره ولی با بالا اومدن عکسای امضا هیچ مشکلی ندارم...سایر کاربران هم همینطور و من قبلا در مورد این موضوع توضیحی داده بودم بهتره پیدا و مطالعش کنید!وما به کاربرانی که حجم عکسای امضاهاشون بیش از حد مجاز باشه تذکر میدیم تا سایز رو کوچکتر کنند.
این جا سایت طرفداران فرار از زندانه نه اینکه هر مدیر ته پستش عکس فرندز یا 8 عکس مسخره دخترونه که از چپ کیه و از راست کیه.آدم یه بار یه عکس از خودش می ذاره نه این که هر چی می فرسته تهش یه عکس بزاره.این جا واسه فرار از زندانه پس اگه عکس میذارید لاقل از فرار از زندان بزارید نه یه اسب مسخره که 20 نفر روش نشستن.ممکنه اون سریال ها هم برای fox باشه اما این جا برای فرار از زندانه.
اینکه کاربران برای انتخاب عکسای امضاشون از شما اجازه نمیگیرن واقعا عذرخواهی میکنم ولی سلیقه ی هر فرد به خود شخص مربوطه و خیلی ممکنه اون سریالا رو به فرار از زندان ترجیح بدن و از اون عکسا استفاده کنند.یا خود من 2 سال پیش این سریالو دیدم ودلیلی نداره که بعد دوسال بازم اونقدر شیفتش باشم تا عکس و امضام پر از عکسای فرار از زندان باشه
در ضمن توهین کردن به سلیقه ی افراد در این انجمن خلاف قوانینه و اگه بار دیگه مشاهده بشه اخطار دریافت میکنید.
در ضمن در مورد خانم دایان:قصد جسارت ندارم و می دونم اسمتون به خودتون مربوطه فقط آیا شما واقعا دایان معروف رو می شناسید چون اگه می شناختید هرگز اسمتون رو دایان نمی گذاشتید.
دایان معروفی نمیشناسم چون دایان معروفی وجود نداره ولی اگه از روی آشنایی از انجمن های دیگه میگید احتمالا خودم هستم چون در جاهای زیادی عضو هستم.ازآشناییتون خوشوقتم.اگه خرده حسابی(اینطور که به نظر میاد)با من دارید خوشحال میشم در پیام خصوصی در خدمتتون باشم!
در ضمن من خودم اسم خودمو دایان نذاشتم.کم پیش میاد کسی خودش اسم خودشو انتخاب کنه89
نقل قول:تو رو خدا این سرویس آپلود عکس سایت رو درست کنید آخه من فقط با اینجا بدون مشکل میتونستم عکس آپلود کنم.
حتما سعی میکنیم بهش رسیدگی کنیم ولی در کل این مشکل گریبان گیر اکثر سایتهای اپلود عکس ایران و جاهای دیگه شده..میتونی تا درست شدن آپلود سنتر سایت از مهمان گرامی برای دیدن لینک ها باید از اینجا ثبت نام کنید. استفاده کنی Tomyl
نقل قول:یادمه که من 1بارسوالاتمو اینجا پرسیدم که مدیربسیاربسیارمهربان مایعنی موری پست اوله دایان رو به من نشون دادن که باید توی این 2تالینک زیر سوالات و انتقادات خودمو بزارم واینجا پست ها پاک یا منتقل میشه اما جالبه که هیچ کدوم از این اتفاق هادیگه نیفتاد لطفا رسیدگی کنید با تشکر:سنجابTomyl
اینجا میتونیم مشکلاتی که با فروما و پیسی برامون پیش میاد مطرح کنیم یاسوالامونو بپرسیم!
دوست عزیز کاملا حق با مدیر لایقمون مرتضی بود.اینجا فقط برای طرح انتقاداته و من پست پرسشی نمیبینم اگه منظورت پست شماره ی 10 بود اون یه انتقاد از آپلود سنتر سایت بود.
بازهم با تشکر از مدیران مرتضی و پری ناز

I'll Miss U Grandma

[تصویر: 96719711277065183035.jpg]

ای کاش دل هامان در کودکی جا می ماند...

پای سگ بوسید مجنون خلق گفتندش چه سود؟ / گفت این سگ گاه گاهی کوی لیلی رفته بود...

من در سرزمینی زندگی می کنم که دویدن،سهم کسانی است که نمی رسند و رسیدن،حق کسانی است که نمی دوند.
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 تشکر شده توسط : fernando sucre Michael_1899 SWORD sayena پری ناز DON VITO Shayan NasriN messi360 mst_mo793 par_hos Michael Sckofield reihane NeGaR
ارسال: #12
۴-۵-۱۳۸۹, ۰۶:۴۶ عصر
(۳-۵-۱۳۸۹ ۰۱:۴۴ عصر)محمد صالح احمدی نوشته شده: مهمان گرامی برای دیدن لینک ها باید از اینجا ثبت نام کنید.سلام.این چه وضعیه؟فقط سایت درست کردید که توش بحث و گفت و گو کنید.فقط هر کاربر دنبال اینه که تعداد ستاره هاش سریع تر افزایش پیدا کنه و به یه جایی تو سایت برسه؟چه جوری میشه از 200 صفحه دو سوته گذشت و ظرف دو روز 100 تا پست گذاشت.مسلما فقط برای بالا بردن آماره خود کابره.فقط طرف حداکثر کاری که ممکنه بکنه اینه که پست قبلیشو بخونه و بعد 10 تا پست بفرسته که آماره خودشو ببره بالا.بعدش ما چه گناهی کردیم که هر صفحه رو باز می کنیم هر کدام از عکس های مدیران رو باید منتظر باز کردنش بشنیم تا صفحه لود بشه آن هم با این سرعت ایران.این جا سایت طرفداران فرار از زندانه نه اینکه هر مدیر ته پستش عکس فرندز یا 8 عکس مسخره دخترونه که از چپ کیه و از راست کیه.آدم یه بار یه عکس از خودش می ذاره نه این که هر چی می فرسته تهش یه عکس بزاره.این جا واسه فرار از زندانه پس اگه عکس میذارید لاقل از فرار از زندان بزارید نه یه اسب مسخره که 20 نفر روش نشستن.ممکنه اون سریال ها هم برای fox باشه اما این جا برای فرار از زندانه.در ضمن در مورد خانم دایان:قصد جسارت ندارم و می دونم اسمتون به خودتون مربوطه فقط آیا شما واقعا دایان معروف رو می شناسید چون اگه می شناختید هرگز اسمتون رو دایان نمی گذاشتید.265113VahidrkAngryAngry1918
لطفا سر سری جواب ندید.

خیلی جالبه که شما یک نام کاربری دیگری به اسم مهمان گرامی برای دیدن لینک ها باید از اینجا ثبت نام کنید.میسازید و یک عکس بزرگ در امضاتون قرار میدید تا ثابت کنید که کنترلی بر عکس های امضای این سایت نیست.

کاربر "محمد صالح احمدی" بزودی محروم میشود.
(و همچنین چند نام کاربری دیگر از ایشون(که نشان از یک کاربر دلسوز و پایبند قوانین میباشد.) )

ضمنا موارد زیر قابل توجه شماست:

1. تاپیک هایی که بعد یک روز 100 صفحه جلو میره، ارسالهاش شمارش نمیشه

2. اگه کسی دوست داره ستاره هاش رو زیاد کنه به خودش مربوط میشه و در بعضی جاها به مدیریت، پس شما خیلی خودتون رو وارد این قضیه نکنید.

3. امضای افراد هم اول به خود شخص و سپس مدیریت مربوط میشه و جالبه اینو هم بدونید که اول تاپک ها لود میشن و بعد عکس ها...

4. اجازه ی توهین به کاربرا و مدیرا رو به شما نمیدم.

5. تیم مدیریت این سایت مشخصه و احتمالا میدونیم موضوع این سایت چیه، پس نیاز به یاداوری شما نیست.

6. توهین شما به شخص "دایان" قابل قبول و حتی توجیه نیست. (و احتمالا اسم شما هم با این حرفاتون خیلی شایسته ی شما نیست.)

(در صورتی که کاربری از این ارسال شما ناراحت شده باشد، مطمئن باشید با شما برخورد خواهد شد.)

در آخر از کاربرای زیر عذرخواهی میکنم:
sawyer 145
elina
و مدیر محترم، دایان

و امیدورام این موارد تکرار نشود.

[تصویر: 1631.jpg]

یه چند وقتی هست که دلم گرفته
              یه چند وقتی هست غمو دور و ور خودم میبینم!
                           یه چندوقتی هست که دنیا کمی به کامم تلخ شده!

هنوز نتونستم راه حلی پیدا کنم
احساس میکنم تازگیها دور و ورم خالی شده!
احساس میکنم جدیدا یه کمی دور خودم میچرخم!
مشاهده سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 تشکر شده توسط : fernando sucre melin par_hos Shayan sayena Michael Sckofield sanjab NasriN SWORD DON VITO reihane NeGaR amylee ღ♥ஜDAYAN-SCOFILDஜ♥ღ
ارسال: #13
دیروز, ۰۴:۲۹ عصر
من واقعا شرمنده ام.اون پست های ارسالی توسط من انجام نشده.کاربر دیگری پشت این سیستم بوده که من رو عضو کرده و از طرف من نوشته.من باز هم عذر خواهی میکنم از همه به خصوص مدیر محترم دایان.من چون تازه عضو شده بودم نمیدونستم قوانین چیه و بعد از دریافت ایمیل اخطار به سرعت عوضش کردم.باز هم از همه عذر خواهی می کنم.لطفا من رو ببخشید.این من نبودم که آن پست ها را داده ام.اگر منظور من این بود که کنترلی بر امضاها نیست هرگز عوض نمی کردم ولی بعد از ایمیل عوض کردم که این اثبات میکند و البته باور این که آن کاربر من نبودم سخت است ولی به جان خودم من نبودم.اگر من از این سایت خوشم نمی اومد هرگز عضویتم را ادامه نمی دادم.لطفا یک فرصت به من بدهید تا حرف هایم را اثبات کنم..در آخر دوباره از همه عذرخواهی می کنم.CrayTomylSad

[تصویر: 34841307549696185975.jpg]
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 تشکر شده توسط : sanjab mst_mo793 fernando sucre
ارسال: #14
دیروز, ۰۵:۲۲ عصر
با درخواستی که شما داشتید، نام کاربری "محمد صالح احمدی" بسته شد و شما میتوانید به راحتی با "amylee" فعالیت کنید.

ضمنا، نام های کاربری دیگری هم وجود دارد که من فکر میکردم شما دیگر از آنها استفاده نخواهید کرد، اما اگر باز هم مشاهده ی فعالیت شما با نام های دیگر باشیم مجبور به بستن همه ی اکانت ها خواهم شد. (اگر هم از کامپیوتر و یا شبکه ی اینترنت شما، فرد دیگری استفاده میکند، سریعا به من اطلاع دهید.)

موفق باشید.

[تصویر: 1631.jpg]

یه چند وقتی هست که دلم گرفته
              یه چند وقتی هست غمو دور و ور خودم میبینم!
                           یه چندوقتی هست که دنیا کمی به کامم تلخ شده!

هنوز نتونستم راه حلی پیدا کنم
احساس میکنم تازگیها دور و ورم خالی شده!
احساس میکنم جدیدا یه کمی دور خودم میچرخم!
مشاهده سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 تشکر شده توسط : amylee NasriN ღ♥ஜDAYAN-SCOFILDஜ♥ღ SWORD Shayan
ارسال پاسخ 

پرش در انجمن:

ترجمه MyBB فارسی - فارسی ساز نسخه ۱.۲
قدرت گرفته از MyBB, © 2002-1389 MyBB Group.
theme designed for MyBB