|
چطوری با فرار از زندان اشنا شدین؟
|
|
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
تو این تاپیک میخوام بدونم چطوری با سریال فرار از زندان اشنا شدین؟
![]() ::با شیطان هم داستان شدم تا در برابر هیچ آدمی سر تعظیم فرود نیاورم:: |
|||
|
|
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: چطوری با فرار از زندان اشنا شدین؟
از خودم شروع میکنم.
راستش اولش 2 سال پیش پسر داییم که 25 سالشه بهم گفت بیا یه سریال رفیقام برام اوردن خیلی قشنگه عشقه نمیتونی حدس بزنی چی میشه و...........................اسمشم فرار از زندان.خمارشم تا فصل بعدش بیاد. منم که هنوز از PB چیزی نمیدونستم گفتم برو بابا من درس دارمو ............................ تا اینکه تابستونش یکی از رفیقام(امیر)گفت تابستونه بی کاریم بیا یه سریال با هم بگیریم نگا کنیم. منم رفتم از پسر داییم dvd pb رو گرفتمو دادم به امیر. بعد دو روز دیدم از امیر خبری نیست.زنگ زدم بهش تا ازش خبر بگیرم دیدم هنوز بهش سلام نگفتم شروع کرد:خیلی قشنگه باحاله نمیتونی حدس بزنی چی میشه و. ![]() ![]() ...........................................منم به تبعیت از امیر و پسر داییم معتاد شدم.
|||
|
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
من با تبلیغات اینترنت باهاش آشنا شدم
از بس تو هر سایتی رفتم تبلیغش بود کنجکاو شدم ببینیم چه جوریه. یکی از آشناهامون گفت من 16 قسمت اول رو دارم فعلا ببین تا بقیش بیاد دستم .و قتی 16 قسمت رو دیدم صبر نکردم تا اون بیاد دستش خودم زودتر رفتم خریدم کلش رو دیدم من به آمار زمین مشکوکم ، اگه شهر پر از آدم هاست ،پس چرا دل من تنهاست؟؟
|
|||
|
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
برادرم تا آخر سیزن دو رو دوبله شده از جوانه پویا گرفت. اولش با خودم گفتم این پسره هم عقلش کمه ها!!!! این همه پول داده رفته چی گرفته... تا چند روز که اون گوشه افتاده بود کسی کاری به کارش نداشت . بعد یه شب گفتیم بذاریم ببینیم چی هست.... بعد دیدیم چییییییییییییییییی هست!!!..... به این صورت به طرز فاجعه ایی معتاد شدم بهش
|
|||
|
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
من هم یه روز رفته بودم خونه خاله ام مهمونی یه سری فیلم داشت میداد به خواهرم از این فیلمهای سینمایی های ایران. بعد 40 تا سی دی هم داد بهش گفت این سریاله رو هم ببین خیلی قشنگه. خواهرم هم فیلمهای ایرانی رو برداشت و گفت من از این چیزها نمیبینم فریبا از اینها دوست داره و اون سی دی ها رو داد به من. من هم هر شب تا ساعت 2 و 3 میشستم پای تلویزیون و سریال رو تا جایی که چشمهامو میتونستم باز نگه دارم میدیدم و بعد میرفتم میخوابیدم آخرهای فصل 1 بودیم که خواهرم هم یه بار نشست و فیلم رو با ما دید و از اون به بعد خوشش اومد و بعد رفت از اول سی دی ها رو گذاشت که ببینه و من هم دوباره باهاش سریال رو دیدم تا برسیم به اونجایی که من داشتم میدیدم. من هم از جوانه پویا گرفتم دیدم چون حوصله زیر نویس دیدن نداشتم.الان هم فقط سه قسمت دیگه مونده که سریال رو تموم کنم.
دوستت را آنچنان دوست بدار که به افراط نروی ، مبادا روزی دشمن تو شود
دشمنت را به اعتدال دشمن بدار ، شاید روزی دوست تو شود. |
|||
|
|
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
من از طریق جوانه پویا باهاش اشنا شدم
![]()
![]() در دنیا فقط از یک چیز باید ترسید و آن خود ترس است ![]() |
|||
|
ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
فکر نمیکردم دوبله فرار از زندان اینقدر طرفدار داشته باشه!
|||
|
ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
از طريق يكي از دوستام
فعلا امضا بلد نیستم انگشت میزنم...
|
|||
|
ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
salam man az tarighe yeki az doostam ba khaabar shodam hamchin filmi ba hali hast va bad neshastam pash va har hafte mibinamesh age nabinam degh mikonam
|
|||
|
ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
از طريق جوانه ي پويا نصفشو ديدم و باقيشو غير دوبله ديدم
گر نكوبي شيشه ي غم را به سنگ هفت رنگش ميشود هفتاد رنگ
|
|||
صفحه اصلی
فروشگاه
آپلود عکس
جستجو
تقویم
راهنما

![[تصویر: i242516_phor31524230faab.gif]](http://0k.08.img98.com/out.php/i242516_phor31524230faab.gif)

![[تصویر: 1274634261_2145_992fa39b6e.jpg]](http://www.prisonbreak.ir/forums/imgup/2145/1274634261_2145_992fa39b6e.jpg)
![[تصویر: 1274635320_2145_4c3fcd3f29.png]](http://www.prisonbreak.ir/forums/imgup/2145/1274635320_2145_4c3fcd3f29.png)