در نظرسنجی انتخاب محبوبترین تالار شرکت کنید
|
فصل 5
|
|
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
فصل 5
من یه مدرک دارم که میگه فرار از زندان ادامه داره
|
|||
|
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: فصل 5
(۷-۱۲-۱۳۸۸ ۱۲:۵۷ صبح)NAMJOU نوشته شده: مهمان گرامی برای دیدن لینک ها باید از اینجا ثبت نام کنید.من یه مدرک دارم که میگه فرار از زندان ادامه داره پيشاپيش در اينگونه موارد بحثها و گفت و گوهاي زيادي داشتيم.... اگه ميتونين مدرك خودتون رو سريع اعلام كنين دوست عزيز....... در غير اين صورت تا چند ساعت ديگه تاپيكتون رو مجبورم ببندم... ![]() |
|||
|
|
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
مدرکمو میزارم ولی نامردین اگر نظر ندین
مهمان گرامی برای دیدن لینک ها باید از اینجا ثبت نام کنید. |
|||
|
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
يوتيوب فيلتره عزيزه من.....
![]() |
|||
|
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
دیدی
واسه خودم باز میشه ف-ی/ل[ت[ر شکن استفاده کن بهتره هر جوری شده ببینی چون میبینی دروغ نمیگم تازه خودتونم ازدستش نمیدین مهمان گرامی برای دیدن لینک ها باید از اینجا ثبت نام کنید. |
|||
|
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
من كه نميگم شما دروغ ميگي كه عزيز من...
![]() من دارم سكورتي سيستمم رو فعلا سيخ ميكنم چون اگه از فيلتر شكن استفاده كنم...پروكسي هام بهم ميريزه و ياهوم كه كار نميكنه هيچ ... ويندوزم هم مشكل دار...ميشه... ![]() |
|||
|
ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
پس نبندش چون خیلی مهمه بزار ببینن همه
|
|||
|
ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۷-۱۲-۱۳۸۸ ۰۱:۳۲ صبح)NAMJOU نوشته شده: مهمان گرامی برای دیدن لینک ها باید از اینجا ثبت نام کنید.پس نبندش چون خیلی مهمه بزار ببینن همه تا نبينمش كه نميبندمش...
![]() |
|||
|
ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
mamnoun taze chanta dighe ham tou hamoun sait youtube hast ke mige fasl 5 vojoud dare man ke khili khosh halam
|
|||
|
ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
چه وجود داشته باشه چه نداشته باشه من يكي كه نگاه نميكنم
![]() در ضمن به عنوان يه عضو كوجيك از بچه هاي اينجا يه خواهش دارم: اينكه براي هر موضوعي يا هر جمله اي كه ميخواين بنويسيد يه تاپيك جديد باز نكنيد نتيجه اش ميشه همين كه الان فك كنم دو يا سه تا تاپيك واسه همين موضوعه ادامه اين سريال داريم! ![]() ![]() ![]() ![]() ممنون
|
|||
|
صفحه اصلی
فروشگاه
آپلود عکس
جستجو
تقویم
راهنما

![[تصویر: 8ad922dcf6614dedbe74.jpg]](http://up.iranblog.com/Files/8ad922dcf6614dedbe74.jpg)