در نظرسنجی انتخاب محبوبترین تالار شرکت کنید
|
چهره متفاوتt-bag
|
|
ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
RE: چهره متفاوتt-bag
مزخرف بود دیگه نــــــــــــــــــــــــــــــــه؟!!!!
![]() ـ
|
|||
|
ارسال: #32
|
|||
|
|||
(۱-۶-۱۳۸۸ ۰۵:۳۸ صبح)Shayan نوشته شده: مهمان گرامی برای دیدن لینک ها باید از اینجا ثبت نام کنید.مزخرف بود دیگه نــــــــــــــــــــــــــــــــه؟!!!! با هوش بود ومرد رند بقول معروف انچه خوبان همه تنها دارند این یکجا داشت حتی سر مایکل هم کلاه گذاشت مثلا اونجا که پولها را برد اما بیرحمیش وسایر خصوصیاتش باعث میشد حداقل من یکنفر که نخوام همچین ادمی دوروبرم باشه .گفتند ستاره را نمي توان چيد..اما باور کن که من به سوي زيباترين و دورترين ستاره..دست دراز کردم و هر چند دستانم تهي ماند اما چشمانم لبريز از ستاره شد |
|||
|
ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
با اینکه شخصیت منفی فیلم بود
ولی تو 2 قسمت فیلم ازش خوشم اومد اگر ندیدید نخونید (برای نمایش این بخش این جا را کلیک کنید.) |
|||
|
|
ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
موقعی هم که زبونشو میچرخونه جالب میشه
|
|||
|
ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
اونجاهایی که زبونشو میچرخوند موزی بازی درمیاورد.
همون که پرنیان گفت مخصوصا قسمت دومش ![]() |
|||
|
ارسال: #36
|
|||
|
|||
(۲-۶-۱۳۸۸ ۰۶:۱۵ صبح)par_hos نوشته شده: مهمان گرامی برای دیدن لینک ها باید از اینجا ثبت نام کنید.با اینکه شخصیت منفی فیلم بود ندیدین نخونین (برای نمایش این بخش این جا را کلیک کنید.)
|
|||
|
ارسال: #37
|
|||
|
|||
| RE: چهره متفاوتt-bag | |||
|
ارسال: #38
|
|||
|
|||
(۲-۶-۱۳۸۸ ۰۸:۱۴ عصر)SWORD نوشته شده: مهمان گرامی برای دیدن لینک ها باید از اینجا ثبت نام کنید.نه من فکر میکنم نه من فکر میکنم که تبهکار بودن تو روحش بوده و هست مایک و لینکم برا همین بهش فرصت ندادن.مایکل یه بار یهش فرصت آزادی داد واسه هفت پشتش بس بود! ![]()
|
|||
|
ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
اینجا چه مودب شده
![]() ![]()
![]() |
|||
|
ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
عکس با حال از Thodore T-bag Bagwell [img]
[/img]
|
|||
|
صفحه اصلی
فروشگاه
آپلود عکس
جستجو
تقویم
راهنما

ـ

ولی تو 2 قسمت فیلم ازش خوشم اومد
...این 2 جا واقعا دوست داشتنی بود.
![[تصویر: df204ffa192f41fe8841.jpg]](http://up.iranblog.com/Files/df204ffa192f41fe8841.jpg)

![[تصویر: 1265840845_66_046034c935.jpg]](http://www.prisonbreak.ir/forums/imgup/66/1265840845_66_046034c935.jpg)
[/img]