در نظرسنجی انتخاب محبوبترین تالار شرکت کنید
|
بی نظیرترین عکس مایکل
|
|
ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
RE: بی نظیرترین عکس مایکل
فقط مايكل رو نذار linc رو هم بذار
|
|||
|
ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
وای خدا خیلی تاپیک خفنیه !
خیلی خوش گذشت! تو اولین عکس چه شیته این مایکل!راستی تو عکس اول لیوانه نیست تو دومیه هست احتمالا خودش انداخته وای وای! وای مرسی خیلی باحال بودن بازم بذار |
|||
|
ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
مایکل در زمان رضا شاه همراه با کلاه پهلوی
|
|||
|
ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
دوستان سلام
من یکی از دوستام تو چندتا سایت خونده بود که این جناب ونتروث میلر (مایکل) g /a /y تشریف دارن!!!! آیا موضوع راست یا غلطه؟؟ چون حالم گرفته شد وقتی که این موضوع رو شنیدم |
|||
|
ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
سلام منم در مورد این موضوع خونده بودم و خود مایکل در جوابشون گفت که کاملا و صددرصد غلطه و درسته که هنوز نیمه ی گمشده و همسر آیندمو پیدا نکردم ولی دلیل نمیشه که...استغفرالله
|
|||
|
|
ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۲۹-۱-۱۳۸۸ ۰۴:۱۲ عصر)John2008 نوشته شده: مهمان گرامی برای دیدن لینک ها باید از اینجا ثبت نام کنید.دوستان سلام (۳۰-۱-۱۳۸۸ ۱۲:۳۹ صبح)ღ♥ஜDAYAN-SCOFILDஜ♥ღ نوشته شده: مهمان گرامی برای دیدن لینک ها باید از اینجا ثبت نام کنید.سلام منم در مورد این موضوع خونده بودم و خود مایکل در جوابشون گفت که کاملا و صددرصد غلطه و درسته که هنوز نیمه ی گمشده و همسر آیندمو پیدا نکردم ولی دلیل نمیشه که...استغفرالله تایید میشود ! خدا نکنه یکی معروف شه هر انگی گیرشون بیاد بهش می چسبونن! پس فردا می گن میلاد زوزه بازیگر محبوب سری جدید سریال لاس چیز تشریف دارن و ..... بابا بی خیال ![]() زوزه و این حرفا؟! زوزه عاشق کسی نیست ولی به قول دایانا دلیل نمی شه استغ ..... جهت اطلاعات بیشتر در مورد آینده سریال لاست با دایانا صحبت کنید ! من دیگه مصاحبه نمی کنم!:wink2: ============================================================
غصه خوردنو خوب بلدیم بهمون یاد ندادن که خیلی راحت خوشحالی کنیم و به هر چیز کوچیکی بخندیم . کلا ایرانیا همشون دل پر دردی دارن .خیلیا اصلا خنده یادشون رفته . هیچی توی دنیا ارزش اینو نداره که حتی یه لحظه توی دلتون غم بشینه . از زندگی لذت ببرید. یکی از بزرگان سایت
============================================================
|
|||
|
ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
ای بابا من که از شما کمیابترم ناسلامتی هم قراره تو لاست بازی کنم هم تو PB
|
|||
|
ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
شوخی در حد عشایر
تعجب در حد روستا
|
|||
|
|
ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
بچه خرخون بودن ایشون
البته بعد از اشنایی با سارا در درس ها افت کرده اند امان از عاشقی
|
|||
|
|
ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
پاپیئون؟
هر چند که ما فقط از مایکل لباسی دیدیم که دور گردنش خیس عرقه
|
|||
|
| موضوعات مشابه ... | |||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
| شباهت شدید مایکل با ... | hooloo | 107 | 5,040 |
امروز ۰۵:۵۱ عصر آخرین ارسال: سروناز |
|
| عکسهای wentworth miller(مایکل اسکوفیلد) | ღ♥ஜDAYAN-SCOFILDஜ♥ღ | 164 | 7,052 |
۱-۵-۱۳۸۹ ۱۲:۱۱ عصر آخرین ارسال: سروناز |
|
| tato مایکل با یه عکس گروهی | Michael_1899 | 5 | 803 |
۱۵-۱۲-۱۳۸۸ ۰۶:۳۵ عصر آخرین ارسال: mst_mo793 |
|
صفحه اصلی
فروشگاه
آپلود عکس
جستجو
تقویم
راهنما

![[تصویر: 96719711277065183035.jpg]](http://www.pix8.com/images/96719711277065183035.jpg)