در نظرسنجی انتخاب محبوبترین تالار شرکت کنید
|
با وارد کردن شماره موبایل آدرس مالکش رو از طریق ماهواره پیدا کنید
|
|
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با وارد کردن شماره موبایل آدرس مالکش رو از طریق ماهواره پیدا کنید
با وارد کردن شماره موبایل فرد مورد نظر در این سایت ( حتی ایرانسل ) آدرسی رو که همین الان فرد مورد نظر اونجاس رو از طریق شبکه GPS براتون پیدا می کنه ! ( حدود 1 دقیقه طول میکشه )
اول کشور رو انتخاب کنید بعد بدون وارد کردن 0098 شماره موبایل رو به این صورت وارد کنید :اول کد اپراطور مثلا 937 بعد 7 رقم بعدی. لینک :
مهمان گرامی برای دیدن لینک ها باید از اینجا ثبت نام کنید.
خیلی جالبه طرز کارش! تقریبا درست کار می کنه! محل فعلی دوست دختر منو که نشون داد!:khande: دمش گرم:wink2: ============================================================
غصه خوردنو خوب بلدیم بهمون یاد ندادن که خیلی راحت خوشحالی کنیم و به هر چیز کوچیکی بخندیم . کلا ایرانیا همشون دل پر دردی دارن .خیلیا اصلا خنده یادشون رفته . هیچی توی دنیا ارزش اینو نداره که حتی یه لحظه توی دلتون غم بشینه . از زندگی لذت ببرید. یکی از بزرگان سایت
============================================================
|
|||
|
|
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: با وارد کردن شماره موبایل آدرس مالکش رو از طریق ماهواره پیدا کنید
به به شدیم عینهو این prison break ها!خوب من آدرس کیو در بیارم برم یه مدت رو سرش خراب شم؟
|
|||
|
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
ما که خونمون وان نداریم.
ا این کیه بغلم؟ ![]() |
|||
|
ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۲۹-۱-۱۳۸۸ ۰۸:۱۰ عصر)r3 shatel نوشته شده: مهمان گرامی برای دیدن لینک ها باید از اینجا ثبت نام کنید.ما که خونمون وان نداریم. آره منم اولش شماره خودم رو زدم بعد از پیدا شدن آدرس به خودم شک کردم ! گفتم استغف ........ بعد شماره دوست دخترم رو زدم دیدم درست میگه آدرس رو ![]() (یادم باشه هیچ وقت آدرس این انجمن رو بهش ندم ! آخه خطرناکه حسن! )
غصه خوردنو خوب بلدیم بهمون یاد ندادن که خیلی راحت خوشحالی کنیم و به هر چیز کوچیکی بخندیم . کلا ایرانیا همشون دل پر دردی دارن .خیلیا اصلا خنده یادشون رفته . هیچی توی دنیا ارزش اینو نداره که حتی یه لحظه توی دلتون غم بشینه . از زندگی لذت ببرید. یکی از بزرگان سایت
|
|||
|
|
ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۲۷-۱-۱۳۸۸ ۱۱:۱۵ عصر)Milad نوشته شده: مهمان گرامی برای دیدن لینک ها باید از اینجا ثبت نام کنید.با وارد کردن شماره موبایل فرد مورد نظر در این سایت ( حتی ایرانسل ) آدرسی رو که همین الان فرد مورد نظر اونجاس رو از طریق شبکه GPS براتون پیدا می کنه ! ( حدود 1 دقیقه طول میکشه ) |
|||
|
|
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام می تونی طرز کارشو بگی برام چون من می زنم نمی یاد می ره تو یک صفحه دیگه و هر شماره ای که می دم برای همشون همون صفحه می یاد.
tjamasp@yahoo.com می خوام یک شماره رو بدم تا خودت برای پیدا کنی خوب . |
|||
|
ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۱۱-۳-۱۳۸۸ ۰۴:۰۷ عصر)tjamasp نوشته شده: مهمان گرامی برای دیدن لینک ها باید از اینجا ثبت نام کنید.سلام می تونی طرز کارشو بگی برام چون من می زنم نمی یاد می ره تو یک صفحه دیگه و هر شماره ای که می دم برای همشون همون صفحه می یاد. دوست عزیز این یه سرکاریه.یعنی شما هم سر کاری . ![]() ولی اینگار صفحه اصلی واسه شما باز نمیشه تا بفهمی سر کاری ![]() |
|||
|
ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
الله اکبر
![]() ![]() :wink2:
|
|||
|
ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۱۱-۳-۱۳۸۸ ۰۴:۰۷ عصر)tjamasp نوشته شده: مهمان گرامی برای دیدن لینک ها باید از اینجا ثبت نام کنید.سلام می تونی طرز کارشو بگی برام چون من می زنم نمی یاد می ره تو یک صفحه دیگه و هر شماره ای که می دم برای همشون همون صفحه می یاد. (۱۱-۳-۱۳۸۸ ۰۷:۲۵ عصر)r3 shatel نوشته شده: مهمان گرامی برای دیدن لینک ها باید از اینجا ثبت نام کنید.دوست عزیز این یه سرکاریه.یعنی شما هم سر کاری . دوست عزیز این که این می گه این سر کاریه این خودش سر کاریه! سر کار نرو ! برو تو سایت ببین رفیقت کجاست؟! (ای روزگار نامرد! )
|
|||
|
ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
باز رفیق که خوبه من برای تست شماره خودمو زدم به خودم شک کردم
|
|||
| موضوعات مشابه ... | |||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
| ....:::: مستقیم کردن لینک رپیدشیر و غیره کاملا رایگان ::::.... | SWORD | 23 | 1,736 |
۲-۵-۱۳۸۹ ۱۰:۲۸ عصر آخرین ارسال: Genzo Wakabayashi |
|
| پاک کردن ویروسی که پیغام رو به تمام ادلیست ارسال میکنه | sanjab | 1 | 81 |
۱۶-۴-۱۳۸۹ ۱۰:۲۰ صبح آخرین ارسال: NasriN |
|
| :: آموزش دائمی کردن لینک مستقیم :: | paradis | 1 | 177 |
۱۳-۴-۱۳۸۹ ۱۲:۲۸ عصر آخرین ارسال: Michael Sckofield |
|
صفحه اصلی
فروشگاه
آپلود عکس
جستجو
تقویم
راهنما

![[تصویر: 96719711277065183035.jpg]](http://www.pix8.com/images/96719711277065183035.jpg)

![[تصویر: 8ad922dcf6614dedbe74.jpg]](http://up.iranblog.com/Files/8ad922dcf6614dedbe74.jpg)
بعد شماره دوست دخترم رو زدم دیدم درست میگه آدرس رو 

)