|
combo fix برنامه ای برای از بین بردن اتوماتیک ویروس ها
|
|
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
برنامه Combio Fix برنامه ای برای پاک کردن اتوماتیک تمامی ویروسها از کامپیوتر
این هم از برنامه Combo fix که قولش رو داده بودم تقدیم به شما دوستای گلم :
حجم برنامه : 3 مگابایت مهمان گرامی برای دیدن لینک ها باید از اینجا ثبت نام کنید. مهمان گرامی برای دیدن لینک ها باید از اینجا ثبت نام کنید. مهمان گرامی برای دیدن لینک ها باید از اینجا ثبت نام کنید. مهمان گرامی برای دیدن لینک ها باید از اینجا ثبت نام کنید. مهمان گرامی برای دیدن لینک ها باید از اینجا ثبت نام کنید. اگر ببینم کسی مشتاقه یه سری توضیحات اضافی هم میدم که تو guide اش نیست ! یه جورایی tool tip هستش! امتحانش کنید ! شک نکنید جواب می ده. بعدش می گید مرسی میلاد ![]() خوش باشین ![]() ============================================================
غصه خوردنو خوب بلدیم بهمون یاد ندادن که خیلی راحت خوشحالی کنیم و به هر چیز کوچیکی بخندیم . کلا ایرانیا همشون دل پر دردی دارن .خیلیا اصلا خنده یادشون رفته . هیچی توی دنیا ارزش اینو نداره که حتی یه لحظه توی دلتون غم بشینه . از زندگی لذت ببرید. یکی از بزرگان سایت
============================================================
|
|||
|
|
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: combo fix برنامه ای برای از بین بردن اتوماتیک ویروس ها
================
=== موضوع مهم شد.=== ================ ============================================================
غصه خوردنو خوب بلدیم بهمون یاد ندادن که خیلی راحت خوشحالی کنیم و به هر چیز کوچیکی بخندیم . کلا ایرانیا همشون دل پر دردی دارن .خیلیا اصلا خنده یادشون رفته . هیچی توی دنیا ارزش اینو نداره که حتی یه لحظه توی دلتون غم بشینه . از زندگی لذت ببرید. یکی از بزرگان سایت
============================================================
|
|||
|
|
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
برنامه Combio Fix برنامه ای برای پاک کردن اتوماتیک تمامی ویروسها از کامپیوتر
میلاد جان چطور ممکنه یه ویروسکش 3 مگابایتی بتونه تمامی ویروس ها رو از روی یه کامپیوتر پاک کنه ![]() دیتابیس ویروسشناس ویروسکش های NOD32 و Kaspersky تا این لحظه چیزی بین 45 تا 75 مگابایت هستش و زیاد به عقل جور در نمیاد که یه ویروسکش سه مگابایتی اینقدر توانایی داشته باشه/ شاید بتونه ویروس ها روز رو مثل Autorun.inf , ... و برخی تروجان ها رو پاک کنه ولی تمامی ویروس ها بعید میدونم |
|||
|
ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۷-۶-۱۳۸۸ ۰۵:۰۱ صبح)Arioman نوشته شده: مهمان گرامی برای دیدن لینک ها باید از اینجا ثبت نام کنید.برنامه Combio Fix برنامه ای برای پاک کردن اتوماتیک تمامی ویروسها از کامپیوتر چند مگابايت؟!!!! واقعا فكر ميكني Database اونا 75 مگابايت باشه من شك دارم كمتر از 300-400 مگ باشه! |
|||
|
|
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
نه 45 تا 75 مگابایتی هستش که بعد از نصب نسخه های مربوط به 6 تا یک سال پیش برنامه آپدیت میکنه .
. حال اینکه دیتابیس موجود پیش فرض خودشون چقدره رو دیگه نمی دونم
|
|||
|
|
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
مگه میشه!!!!!!!!!!!!
![]() ::با شیطان هم داستان شدم تا در برابر هیچ آدمی سر تعظیم فرود نیاورم:: |
|||
|
ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
پوریا به حرف اریو من نخندا ناراحت میشم
![]() ![]()
![]() |
|||
|
ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
برای چی؟
![]() من به arioman نخندیدم کلا به تاپیک خندیدم نه اصلا به خودم خندیدم............................. من که استفاده کردم ERROR داد
![]() ::با شیطان هم داستان شدم تا در برابر هیچ آدمی سر تعظیم فرود نیاورم:: |
|||
|
ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
ارسال ها کاملا بی ربط به تاپیک هستند و ضمنا تاپیک هم "قدیمی" و هم "پایان یافته" بود.
کاربر Michael_1899 هم به مدت 2 هفته اخطار گرفت. (تاریخ آخرین ارسال : ۶-۶-۱۳۸۸ و تاریخ ارسال بعد از آن : ۲-۱۲-۱۳۸۸ ) (6 ماه گذشته بود!!!) ==============
بسته شد. ============== یادش بخیر !! ![]() |
|||
صفحه اصلی
فروشگاه
آپلود عکس
جستجو
تقویم
راهنما

![[تصویر: i242516_phor31524230faab.gif]](http://0k.08.img98.com/out.php/i242516_phor31524230faab.gif)
![[تصویر: 1313908609.jpg]](http://ups.night-skin.com/uploads/89-5-1/1313908609.jpg)

![[تصویر: 1631.jpg]](http://instantsig.com/imageserver/1631.jpg)