در نظرسنجی انتخاب محبوبترین تالار شرکت کنید
|
زیرنویس هما هنگ با نسخه DVD Rip
|
|
ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
RE: زیرنویس هما هنگ با نسخه DVD Rip
سلام - بابا دمتون گرم - خيلي ممنون از اينكه مشكل زيرنويس فصل دوم رو حل كرديد. اگه لطف كنيد نسخه زيرنوسي هماهنگ فصل سوم را هم بزاريد ممنون مي شم.
|
|||
|
|
ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
اینم زیرنویس های فصل سوم (قسمت 1 تا13)
Season3_subtitle.rar (اندازه: 428.55 KB / دانلودها: 647)
[/code]فرمت این دسته از زیرنویس ها SRT بوده و البته کیفیت ترجمه برخی از اونها خیلی خوب نیست ولی قابل تحمله ![]() به هر حال از نظر زمانی هماهنگه . موفق باشید :wink2:[code] ![]() یه روز خوب میاد اینو میدونم ...
|
|||
|
|
ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
سلام - ممنون آقا دمتون دگرم كه زود جواب مي ديد اما زيرنويس ها از لحاظ زماني هماهنگ نيستند پسوند فايلهاي من avi هستش اگه مي شه كمكم كنيد هر چي زيرنويس گرفتم از لحاظ زماني مشكل دارن. با تشكر
|
|||
|
|
ارسال: #24
|
|||
|
|||
(۶-۷-۱۳۸۸ ۰۳:۵۵ عصر)doremami نوشته شده: مهمان گرامی برای دیدن لینک ها باید از اینجا ثبت نام کنید.سلام - ممنون آقا دمتون دگرم كه زود جواب مي ديد اما زيرنويس ها از لحاظ زماني هماهنگ نيستند پسوند فايلهاي من avi هستش اگه مي شه كمكم كنيد هر چي زيرنويس گرفتم از لحاظ زماني مشكل دارن. با تشكر دوست عزيز اگه زيرنوي با فيلم شما هماهنگ نيست معنيش اينه كه نسخه شما DVDrip نيست !! :wink2: فقط يه راه براتون مي مونه از اونجايي كه اينا SRT هستن بايد 2 تا كار انجام بدين : 1- زيرنويس انگليسي هماهنگ با فيلمتون رو پيدا كنيد اط سايت Subscene.com 2- بايد برنامه Subtitle Workshop رو دانلود كنيد بعد زيرنويس انگليسي رو Open و زيرنويس فارسي رو در قسمت Translation اون باز كنيد اينجوري زمان زيرنويس فارسي شما با زيرنويس انگليسي يكي ميشه و مشكل شما مرتفع خواهد شد
![]() یه روز خوب میاد اینو میدونم ...
|
|||
|
|
ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
اقا دمت گرم !!!
یک در این دنیا بگیری 1000000000000000 در اخرت . منم مشکل هماهنگ کردم داشتم . سر قسمت 8 سیزن دو مونده بودم دیگه داشتم بیخیال میشدم برم DVD شو بخرم که شما از غیب رسیدید الانم دارم از 8 به بعد با زیرنویس شما می بینم فعلا که هماهنگه ! ( الان 10 هستم ) / خدا کنه از این به بعد مشکل نداشته باشه ... من تا قسمت 17 فصل دو رو با HDTV.XviD-LOL و hdtv.xvid-xor.avi ریلز دارم . هماهنگ دیگه ؟! یعنی لینک کل سیزن دو با این ریلز دارم با زیرنویس های شما هماهنگه ؟! یا نه ؟ |
|||
|
|
ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
هماهنگه داداش !! برو ببين حالشو ببر
![]() یه روز خوب میاد اینو میدونم ...
|
|||
|
ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
سلام - من هنوز مشكل زمانبندي دارم - پسوند فايلهاي من avi هست چطوري مي تونم بفهم dvd rip هست يا نه براي تبديل به dvd rip بايد چه كار كنم من فصل دو هم همين فايلها رو داشتم بعد از اينكه شما زيرنويسهاي هماهنگ رو گذاشتيد مشكلم حل شد راستي زيرنويس هماهنگ با فورمت sub/idx نداريد شايد مشكلم حل بشه. ممنون
|
|||
|
ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
دوست عزيز DVDrip هم همون پسوند AVI هستش كه Source و منبع فيلم DVD اورجينال بوده ، بهتر بگم از روي نسخه DVD فيلم رو ريپ كردن و اينكار براي كاهش حجم انجام ميشه.
در اينصورت FPS فيلم شما 25 يا 23.97 نيست كه اين باعث ميشه با زمان بندي زيرنويس هماهنگ نشه. شما نمي توني FPS رو تغيير بدي پس بهتره دنبال زيرنويس باشي. من نمي دونم فرمت شما چيه با اينحال يه گشتي ميزنم تا شب ببينم نسخه SUB /IDX پيدا ميشه . ولي اون روشي كه براي هماهنگ كردن گفتم خيلي راحته هاااا :wink2: ![]() یه روز خوب میاد اینو میدونم ...
|
|||
|
|
ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
آقای Arioman از شما کمال تشکر بابت زیر نویس ها دارم.
من خیلی کم توی فروم ها پست میدم ولی اینقدر کارتون ارزشمند بود که مجور شدم ازتون بابت وقتی که گذاشتین تشکر کنم. موفق باشید. |
|||
|
ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
دوستان عزیز ممنون از لطفی که کردید جهت ترجمه و قرار دادن اون اینجا من مشکلی دارم برای صدای فیلم متاسفانه فیلم های دانلود شده ی من اصلا صدا نداره من باید چه کنم؟ منو راهنمایی کنید
|
|||
| موضوعات مشابه ... | |||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
| درخواست زیرنویس فصل 3 به طور کامل | حامد شجریان | 7 | 179 |
۲۴-۴-۱۳۸۹ ۱۰:۱۱ عصر آخرین ارسال: حامد شجریان |
|
| پرسش و پاسخ و بیان مشکلات زیرنویس | SWORD | 47 | 3,553 |
۲۲-۴-۱۳۸۹ ۱۰:۵۱ عصر آخرین ارسال: SWORD |
|
| درخواست زیرنویس 10 قسمت اول فصل چهارم | golk | 5 | 208 |
۱۷-۴-۱۳۸۹ ۰۴:۵۷ عصر آخرین ارسال: golk |
|
| زیرنویس قسمت 18 و 19 فصل 2 | o0ltimat0ro | 3 | 135 |
۵-۴-۱۳۸۹ ۱۱:۱۱ عصر آخرین ارسال: SWORD |
|
| توجه>> درخواست زیرنویس (فوری) | EvLord | 1 | 248 |
۷-۲-۱۳۸۹ ۱۰:۳۹ عصر آخرین ارسال: SWORD |
|
| زیرنویس هماهنگ با نسخه mkv | SWORD | 45 | 6,494 |
۱-۲-۱۳۸۹ ۱۰:۳۵ عصر آخرین ارسال: SWORD |
|
| درخواست زیرنویس final break هماهنگ با نسخه 1:29:00 | aha2012 | 5 | 1,355 |
۲۵-۱۲-۱۳۸۸ ۰۵:۳۸ صبح آخرین ارسال: wsakson |
|
| درخواست زیرنویس قسمت نوزدهم فصل دوم | Pachino | 1 | 150 |
۲۷-۱۱-۱۳۸۸ ۰۴:۵۵ صبح آخرین ارسال: SWORD |
|
| زیرنویس قسمت 15 از فصل اول | phorkys | 5 | 1,640 |
۱۱-۱۱-۱۳۸۸ ۰۱:۳۰ عصر آخرین ارسال: andishe_egold |
|
| نمایش زیرنویس فیلم های Divx در دستگاههای DVDPlayer خانگی | Milad | 1 | 1,488 |
۲۱-۱۰-۱۳۸۸ ۱۱:۲۶ عصر آخرین ارسال: Milad |
|
صفحه اصلی
فروشگاه
آپلود عکس
جستجو
تقویم
راهنما

![[تصویر: 1269726198_1870_662edc11d3.jpg]](http://www.prisonbreak.ir/forums/imgup/1870/1269726198_1870_662edc11d3.jpg)