در نظرسنجی انتخاب محبوبترین تالار شرکت کنید
|
torrent download سریع ترین راه دانلود هرچی فیلم و سریال جدید
|
|
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
torrent download سریع ترین راه دانلود هرچی فیلم و سریال جدید
یه سر برید سایت مهمان گرامی برای دیدن لینک ها باید از اینجا ثبت نام کنید. و یه سرچ سریع بزنید مثلا متل این prison break s04e18 بد تورنتی رو که ظرفیت فایل هاش مرد علاقتون هست دانلود کنید ( کیفیت دی وی دی 4.500 مگابایت یا کیفیت سی دی 700 مگابایت ) . خود فایله تورنت به ندرت 1 مگابایت میشه ! اگه این کاره هستی باقیشو نخون :smilingsmiley: بعد میرید نرم افزار utorrent رو نصب میکنید و در آخر رو فایل توررنتی که دانلود کردید دبل کلیک کنید . utorent شما را وارد لیسته بزرگی از کسایی که دارن همون تورنت رو دانود میکنن میکنه . ( شریک ها peers ) و شما عملا قسمت هایی از فایلتون رو از اونا میگیرید و قسمت های دیگه ای رو از کسایی که توررنت رو 100 دانلود کردن میگیرید . ( دانه پراکن ها seeders ) البته شما یقینن به همه seeder ها و peer ها وصل نمیشین . اما اینجا 2 چیز هست : اولیشو بی خیال دومیشم اینه که تعداد peer ها و seeder های توررنت های پرطرفدار زیاده به همین دلیی سرعت دانلود شما هم بیشتره حتی بیشتر از دانلود معمولی به سوالات پاسخ میدم بای [/b]
|
|||
|
|
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: torrent download سریع ترین راه دانلود هرچی فیلم و سریال جدید
تا راپیدشیر هست چرا تورنت
میری یه ACC پریمیوم میخری 8 تومن کلا اینترنت واست دایرکت لینک میشه
|
|||
|
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
به 3 علت :
1- تو توررنت ها از شیر مرغ تا جون آدمیزاد پیدا میشه 2- واسه اون هایی که عجله دارن سریع ترین راه رسیدن به فایله - من چک کردم . 1 ساعت بعد از پخش سریال توررنتش میاد تو torrentz.com ![]() 3- خیلی از فایل هایی که هیچ جای اینترنت پیدت نمیشه به راحتی تو توررنت ها پیدا میشه مثلا crack نرم افزار ها |
|||
|
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
---------------------------------- // لینک اصلاح شد.// ---------------------------------- ============================================================
غصه خوردنو خوب بلدیم بهمون یاد ندادن که خیلی راحت خوشحالی کنیم و به هر چیز کوچیکی بخندیم . کلا ایرانیا همشون دل پر دردی دارن .خیلیا اصلا خنده یادشون رفته . هیچی توی دنیا ارزش اینو نداره که حتی یه لحظه توی دلتون غم بشینه . از زندگی لذت ببرید. یکی از بزرگان سایت
============================================================
|
|||
|
|
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
یه برنامه ی دیگه ام هست BitTorrent راضیم ازش !!! کارش شبیه uTorrent هست .
ضمیمه کردمش واسه دوستان : No One Knows What It's Like
To Be The Bad Man To Be The Sad Man Behind Blue Eyes |
|||
|
|
ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۲۷-۲-۱۳۸۸ ۱۱:۴۴ عصر)Frost-MaGE نوشته شده: مهمان گرامی برای دیدن لینک ها باید از اینجا ثبت نام کنید.به 3 علت : موافقم منم خیلی وقته از این روش فابل هامو دانلود میکنم عالی و بی دردسر |
|||
|
ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
توررنت هیچوقت قطع نمیشه و وستش ارور نمیده .... تمام نرم افزارارو داره
کاملا رایگان ..... لینکاش همه سالمه محدودیت دام نداره ..... محدودیت دانلودتونو کم نمیکنه .... سرعت نتو پایین نمیاره هنگام دانلود utorrent بهترین نرم افزار و thepiratebay.org بهترین سایت تورنت بزرگترین پایگاه نقد و بررسی آهنگ های رپ پارسی ![]() بزرگترین تالار گفتمان رپ فارسی ![]() |
|||
|
|
ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
خوب دوست عزیز من رفتم توتورنتز سرچ کردم فایلم رو انتخاب کردم با کودوم location باید دانلود کنم؟
now download all thepiratebay.org btjunkie.org ... ??????? با کدوم؟ |
|||
|
ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
سایتی که من گفتم برو ...
مهمان گرامی برای دیدن لینک ها باید از اینجا ثبت نام کنید. لوکیشن هم یکی بیشتر نداره بزرگترین پایگاه نقد و بررسی آهنگ های رپ پارسی ![]() بزرگترین تالار گفتمان رپ فارسی ![]() |
|||
صفحه اصلی
فروشگاه
آپلود عکس
جستجو
تقویم
راهنما

[/b]

میری یه ACC پریمیوم میخری 8 تومن کلا اینترنت واست دایرکت لینک میشه

![[تصویر: 05dmeoarb4ldbqtcpmf.gif]](http://aksup.com/images/05dmeoarb4ldbqtcpmf.gif)
![[تصویر: mzrmehclw8p6r6pkf213.jpg]](http://aksup.com/images/mzrmehclw8p6r6pkf213.jpg)