در نظرسنجی انتخاب محبوبترین تالار شرکت کنید
|
اسپم
|
|
ارسال: #3171
|
|||
|
|||
|
RE: اسپم
فريبا همه ميخوان يه چيزي بگن اما نميدونن چه طوري
NEXT PAY-PER-VIEW
|
|||
|
|
ارسال: #3172
|
|||
|
|||
|
همراه با موج جدید بن ویو موج جدید اسپم هم در راه است.
.. . . . . خالی بستم! ![]() ![]()
|
|||
|
ارسال: #3173
|
|||
|
|||
(دیروز ۰۱:۲۷ عصر)DON VITO نوشته شده: مهمان گرامی برای دیدن لینک ها باید از اینجا ثبت نام کنید.دلت ميخواد ؟؟؟ من خیلی وقته این اسمرو دیدم فقط میخواستم گیرش بیارم ازش بپرسم مهرداد کیه که تو دوستشی؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]()
"اللَّهُمَّ كُنْ لِوَلِیِّكَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن
صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی كُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْكِنَهُ أَرْضَكَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا" |
|||
|
ارسال: #3174
|
|||
|
|||
|
اما جواب این کاربر عزیز mikel-scofild
[quote] البته اگه کسی بهم نمیگه شما دیگه لطفا دخالت نکن .... ببین دوست من اگه شما قبول داری کاری به شما مربوط نیست ولی باز توش دخالت میکنی یا اظهار نظر میکنی پس نباید از شنیدن این جمله هم متعجب یا ناراحت بشی میخوام بگم اینجور مسایل اخر عاقبت خوشی نداره معمولا ... حق کاملا با شماست هیچ کس از ادم قانون شکن وبی نظم و یا بی ادب خوشش نمیاد و اینجور ادما اخر و عاقبت خوبی هم ندارن .اینکه مدیرا میتونن یه کاربری رو به راحتی بن کنن یا هر مساله ی دیگه انکار نشدنیه ولی خوبه مدیرا با این جدی برخوردکردناشون چهره ی بدی از خودشون تو ذهن بچه ها باقی نزارن ..... اینجور که شما نوشتی اگه یکنفر تازه بیادتوسایت فکر میکنه یه عده به زور تو سایت عضو شدن یه عده هم به اسم تاظم و مدیر دائم دارن بهشون زور میگن و تو سرشون میزنن میدونم که بچه های سایت خیلی فهمیده و باشعورن ولی خب برای کاربری که تازه وارده و از اینجور مسائل اگاهی نداره میگم... مطمئنم خود مدیرا میفهمن من چی میگم ..... ما هم تکیه گاهی جز شعور و اگاهی کاربرها نداریم چون از میون تعداد کمی که با بی مبالاتی قانون های سایت رو زیر پا میگذارن و یا باعث خراب شدن جو سایت به هر صورتی میشن در عوض تعدادخیلی زیادی از سایت استفاده میکنن و با پیامها و شعور و حتی حضورشون به مادلگرمی میدن .. کاملا خلاف گفته شما البته من از رفتار اون کاربری که اسم یه حیوون رو برای خودش گذاشته به هیج وجه حمایت نمیکنم که موافق رفتار شما با اون کاربر هستم .. باز جای شکرداره که شما حمایت نمی کنید چون این کاربر یک نفره صابونش رو به تمام مدیریت زده و یکی از زحمت کش ترین مدیرهای سایت رو ذله کرده و این کار خودش رو شجاعت هم میدونه ...ولی اینکه وقتی یه کاربری از مدیرا انتقادی میکنه بنظرم شما نباید چن نفری بریزید سرش ... ببینید مسئله خیلی ساده است اگه کسی از شخص بخصوصی یا حتی کادر مدیریت انتقاد داره میتونه به اون یا مدیر سایت پیام خصوصی بده .. حالااگر تو فضای عمومی مطرح بشه فقط انتقاده یا طرف قصد دیگه ای هم داره مثلا فرض کنیم بر هم زدن و ایجاد یک فضای بد در سایت ...چون گره ای که با دست باز میشه به دندون انداخته ..ما که بچه نیستیم نمیخوایم خودمون رو گول بزنیم ..بقول خودتون دنیای مجازی خیلی بزرگه بر منکرش لعنت تو این دنیای مجازی یه سایت p30worldهم هست که دیگه کاملا برای همه شناخته شدس اگه سری به اونجا زده باشید میبینید که هیچ مدیر یا ناظمی از این نوع رفتاری که شما با کاربرا دارید و ندارن ..... مسلماً کاربرها هم از این نوع برخوردها با مدیران و ناظمان اونجا ندارن .. ......البته من مخالف برخورد با کاربرای متخلف نیستم ولی این که وقتی کاربری یه تخلفی رو انجام میده شما هم نباید جلو همه کاربرا بهش بتوپید ... اگه کاربری مثلا فینگلیش تایپ کرد من مجبورم همونجا بهش تذکر بدم تا اگه شخص دیگری همون کار رو خواست انجام بده بدونه اینکار خلافه ولی در مورد بقیه موارد اصلا لازم به یاد اوری نبود ما همیشه تو پیام خصوصی به کاربرها تذکر دادیم مگر کسی که خودش بحث رو به تاپیکهای عمومی کشونده ..حفظ ارامش و نظم در سایت برای ما خیلی از اونچه شما فکر میکنید مهمتره امیدوارم کسی از حرفای من ناراحت نشه چون چیزی نگفتم که ناراحت کننده باشه. کسی از حرفهای شما ناراحت نشد یا حداقل من که نشدم اینارو به عنوان یه کاربراین سایت گفتم که اگه نمیگفتم تو دلم بدجوری میموند... امیدوارم همینجا تموم بشه و دیگه کسی چیزی سر دلش نمونده باشه چون اگرچه ناراحت نیستم ولی خیلی از این حرفها خسته شدم ..شاید بعضی ها از این چه گفت چه گفت ها خوششون بیاد و دوست داشته باشن حرفهای بزنن که بنظر خودشون خیلی هم حق به جانب بیاد ولی در واقع اینطور نیست ..کادر مدیریت میخواد همینجا این بحثها تموم بشه از این کاربر هم خواسته شد پستش رو پاک کنه تا موضوع کش پیدا نکنه ولی ایشون این کار رو نکرد ..بهر حال باقی کاربرها چه گناهی دارن که مدام باید اینجور صحبتها رو ببینند.. ولی ظاهرا بعضی ها که ممکنه پستی رو هم ارسال نکرده باشن از این جو متشنج لذت میبرن من هم یکبار این پست رو پاک کرده بودم چون فکر میکردم شما به حرف مدیر توجه میکنید و ارسالتون رو حذف میکنید...در هر حال موضوع تموم شده است و هر کس هم حرفی سر دلشه در تاپیکهای عمومی حق مطرح کردنش رو نداره و یادمون هم باشه که همه با میل خودمون توسایت عضو شدیم .گفتند ستاره را نمي توان چيد..اما باور کن که من به سوي زيباترين و دورترين ستاره..دست دراز کردم و هر چند دستانم تهي ماند اما چشمانم لبريز از ستاره شد |
|||
|
|
ارسال: #3175
|
|||
|
|||
|
واي رحيم كلي خنديدم
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() يكي نيست بهش بگه واقعا اين مهرداد كيه كه تو دوستشي ![]()
زندگي يك معما نيست يك راز است مي توان پاسخي براي يك معما يافت راز به گونه اي است كه هرگز نمي توان پاسخي بر ان يافت راز چيزي است كه مي تواني با ان يكي شوي . مي تواني در ان حل شوي . مي تواني در ان ذوب شوي و خود به راز تبديل شوي. |
|||
|
|
ارسال: #3176
|
|||
|
|||
|
حالا واقعا مهرداد تو این سایت هست یا نه؟
![]() من که کلی خندیدم. ![]()
|
|||
صفحه اصلی
فروشگاه
آپلود عکس
جستجو
تقویم
راهنما

![[تصویر: 34841307549696185975.jpg]](http://www.wrestleshare.net/images/34841307549696185975.jpg)

نميدوني چجوري بگي؟؟؟ يواش يواش با صداي آروم داد بزن ... زمزمه كن .. بگو من يه معتادم
ها ؟ ... تو هم شدي مثل پوريا .. ديدي اون از آخر دل درد گرفت چون حرفش تو دلش موند ...