در نظرسنجی انتخاب محبوبترین تالار شرکت کنید
|
سارا
|
|
ارسال: #131
|
|||
|
|||
|
SARA
ســــــــارا عکس های سارا وین کالیز سری دوم . . . RANDY ORTON
|
|||
|
|
ارسال: #132
|
|||
|
|||
|
RE: سارا
ادامه.......
. . . RANDY ORTON
|
|||
|
|
ارسال: #133
|
|||
|
|||
|
دست همتون درد نکنه
![]() ولی این سارا خانوم یه نمه لاغر میزنه یکم پروتئین بخوره خیلی خوب میشه ![]()
بزرگترین پایگاه نقد و بررسی آهنگ های رپ پارسی ![]() بزرگترین تالار گفتمان رپ فارسی ![]() |
|||
|
ارسال: #134
|
|||
|
|||
(۱۱-۱۱-۱۳۸۸ ۱۱:۱۲ عصر)gelare نوشته شده: مهمان گرامی برای دیدن لینک ها باید از اینجا ثبت نام کنید.بابا بييييييييييخيال.....سارا ممكنه خيلي خوشگل نباشه ولي خيلي جذابه اينقدرم حسادت نكنين!!!آره از نظر منم شايد سارا زياد خوشگل نباشه ولي معصوميتش و جذابيش و كلا نقشي كه در فيلم داشت واقعا عالي بود. ![]()
|
|||
|
ارسال: #135
|
|||
|
|||
|
SARAH WAYNE CALLIES
سارا و شوهرش |
|||
|
|
ارسال: #136
|
|||
|
|||
|
سارا وقتی حامله بود
سارابعدازفارغ شدن ساراودخترش سارا جیگره جیگر |
|||
|
|
ارسال: #137
|
|||
|
|||
|
بيشترين چيزي كه سارا رو زيبا ميكنه و جذابيتش رو بالا ميبره شخصيت با وقار و صبورش همچنين اعتماد كردن به عشقش هست.
من شخصا از چهره سارا خوشم نمياد اما منظر ديدي كه نسبت به مايكل داره رو خيلي دوست دارم. البته نظر شخصيه هر كسي از اين بازيگر يه برداشتي داره
|
|||
|
ارسال: #138
|
|||
|
|||
|
مهمان گرامی برای دیدن لینک ها باید از اینجا ثبت نام کنید.
مهمان گرامی برای دیدن لینک ها باید از اینجا ثبت نام کنید.
|
|||
|
ارسال: #139
|
|||
|
|||
|
من كه مي گم سارا خوشگله .
![]() البته هر كس نظر خودشو داره . كيت هم خوشگله . در مورد نيكا هم بايد بگم قيافه اش از سارا حذاب تره ولي به نظر من نمي شد كه جاي سارا رو به اون بدن .
آدمک آخردنیاست بخند آدمک مرگ همین جاست بخند آن خدایی که بزرگش خواندی به خدامثل توتنهاست بخند
|
|||
|
ارسال: #140
|
|||
|
|||
|
شبيه بد بختا شده
|
|||
| موضوعات مشابه ... | |||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
| دوستداران سارا | ميلاد | 137 | 10,934 |
۶-۵-۱۳۸۹ ۱۲:۰۲ عصر آخرین ارسال: سروناز |
|
صفحه اصلی
فروشگاه
آپلود عکس
جستجو
تقویم
راهنما

![[تصویر: 05dmeoarb4ldbqtcpmf.gif]](http://aksup.com/images/05dmeoarb4ldbqtcpmf.gif)
![[تصویر: mzrmehclw8p6r6pkf213.jpg]](http://aksup.com/images/mzrmehclw8p6r6pkf213.jpg)