در نظرسنجی انتخاب محبوبترین تالار شرکت کنید
|
درخواست زيرنويس
|
|
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
درخواست زيرنويس
سلام.من زيرنويس فرار از زندانو با فرمت SRT ميخوام.يه زيرنويس ديدم از Reza كه آخرش نوشته بود Ice.اگه از اون باشه كه بهتره
اگه sub/idx بود مترجمش ع.ف.جاويد باشه. آخه اين زيرنويسا يي كه شما با ترجمه ي RAAD گذاشتين واقعاً مزخرفه! كلا SRT با ترجمه هركي غير از RAAD!!! يا sub با ترجمه ع.ف.جاويد بذارين.ممنون البته SRT در اولويته! مهمان گرامی برای دیدن لینک ها باید از اینجا ثبت نام کنید. Update By : مهمان گرامی برای دیدن لینک ها باید از اینجا ثبت نام کنید.
|
|||
|
|
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: درخواست زيرنويس SRT
سلام wilson عزیز
زیزنویس آقای جاوید معمولا تو اینترنت برا دانلود نیست چون پولیه. و اگه زیرنویس خوب می خوای از سایت مهمان گرامی برای دیدن لینک ها باید از اینجا ثبت نام کنید. بگیر . و البته مشخص نکردی کدوم قسمت؟:smilingsmiley: |
|||
|
|
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
ممنون.كل فصل هارو ميخوام.هر جا ميگردم همون ترجمه افتضاح RAAD رو پيدا ميكنم!
اگه انگليسي هم باشه عيب نداره.يه كاريش ميكنم.فقط SRT باشه. ممنون |
|||
|
|
ارسال: #4
|
|||
|
|||
| RE: درخواست زيرنويس SRT | |||
|
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
ممنونم.ولي من تمام اين سايتارو زير و رو كردم!من كل فصل رو ميخوام كه البته اين سايت كل فصل 1 رو با ترجمه فارسي نداره!
البته عيب نداره.يه فصل 1 انگليسي گير آوردم كه تا 2 - 3 روز ديگه ترجمه اش ميكنم و ميذارم همين جا! |
|||
|
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام بر همگی
امروز براتو یه سورپرایز دارم تووووووپ قسمت اول و دوم فصل 1 فرار از زندان با ترجمه WILSOn حاضر شد لطفا دانلود کنین (SRT با حجم کم)ونظرتونو بگین خواهشاً همون اسمی که ازم تو فایل هست پاک نکنین!! _______(ويرايش!!)_____________ اينارو دانلود نكنين ، چند پست پايين تر ورژن اصلاح شده + قسمت 3 www.N o v e l - d e s i g n.TK
طراحي حرفه اي گرافيك
www.T J - S h o p.tk
ارزان ترين فروشگاه در ايران!
_______________________ به يه بار كليكش مي ارزه! |
|||
|
|
ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
مرسی ویلسون جان ! اسمت چی بود؟
یه پیشنهاد بدم؟ ببین مشکلی که تو این سریال وجود داره اینه که زیر نویسای فارسی سیزن دو چته ! از لحاظ زمانی اصلا درست نیست ! بهتر نیست بیای از فصل دو شروع بکنی !؟ بعد که تموم شد بری سراغ فصلای دیگه ! بازم ممنون در مورد اسم و اینام خیالت راحت ! ما اینکاره نیستیم داداش! ============================================================
غصه خوردنو خوب بلدیم بهمون یاد ندادن که خیلی راحت خوشحالی کنیم و به هر چیز کوچیکی بخندیم . کلا ایرانیا همشون دل پر دردی دارن .خیلیا اصلا خنده یادشون رفته . هیچی توی دنیا ارزش اینو نداره که حتی یه لحظه توی دلتون غم بشینه . از زندگی لذت ببرید. یکی از بزرگان سایت
============================================================
|
|||
|
ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
یه چیز دیگه بهتر نیست تو که داری زحمت می کشی قسمت هایی که زیر نویسش به درد نمی خوره رو ترجمه کنی .
مثلا فصل 3 .4 قسمتش به درد نمی خوره
|
|||
|
ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
سلام ، ممنونم كه دانلودشون كردين.اسم من عارف
شايد باورتون نشه ولي هنوز خودم نتونستم فرار از زندان رو ببينم! چند وقت پيش هم چند قسمتي از فصل 5 لاست رو زيرنويس كردم كه البته پخششون نكردم. الان هم 2-3 روزي مشغول اين 2 تا زيرنويس شدم كه احتمالاً آخرين كارهاي من خواهد بود(به خاطر درس) در رابطه با پيشنهادتون هم بگم كه واسه فصل 2 و 4 كه زيرنويس ع.ف.جاويد تو نت هست كه واقعا حرف نداره.ميتونين با يه سرچ پيداشون كنين.حتي اگه خيلي واجبه(!)از تو سايتش اين دو تا فصل رو بخرين و خيالتون رو راحت كنين!فصل 3 هم كه ماشاالله اينقدر زيرنويس هست كه نوبت به من نرسه!اما تا به حال كه تو چند تا سايت ايراني و انگليسي سرچيدم نتونستم فصل 1 رو به طور كامل پيدا كنم. ترجمه فصل يك RAAD هم كه اينقدر عاليه(!) كه وقتي انگليسيشو ترجمه ميكني ميفهمي چقدر چرت نوشته!! www.N o v e l - d e s i g n.TK
طراحي حرفه اي گرافيك
www.T J - S h o p.tk
|||
|
|
ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
سلام مجدد
ببخشيد دير وقت مزاحم شدم! يه موضوع مهمي بود خواستم خدمتتون عرض كنم!!! ميخواستم بگم اون دو تا زير نويسي كه گذاشتمو دانلود نكنين ، به جاش اينا رو دانلود كنين كه ورژن اصلاح شدشه.+ ترجمه قسمت سوم(سورپرايز!) حالشو ببرين.فقط خواهش ميكنم اگه جاييش اشكال داره يا بد ترجمه شده بگين.ممنونم از اينكه ميخواين نظرتونو هم بگين!! www.N o v e l - d e s i g n.TK
طراحي حرفه اي گرافيك
www.T J - S h o p.tk
|||
|
| موضوعات مشابه ... | |||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
| درخواست زیرنویس فصل 3 به طور کامل | حامد شجریان | 7 | 179 |
۲۴-۴-۱۳۸۹ ۱۰:۱۱ عصر آخرین ارسال: حامد شجریان |
|
| درخواست زیرنویس 10 قسمت اول فصل چهارم | golk | 5 | 208 |