در نظرسنجی انتخاب محبوبترین تالار شرکت کنید
|
روز تولد شما
|
|
ارسال: #31
|
|||
|
|||
RE: روز تولد شما
(۷-۷-۱۳۸۸ ۱۲:۲۰ صبح)پری ناز نوشته شده: مهمان گرامی برای دیدن لینک ها باید از اینجا ثبت نام کنید.اگه مدیر یا معاون خلاصه یک بنده خدایی پیدا بشه یک کادو نه یک کارت تبریک نه خلاصه یک تمبر باطله برای تولد بده من موافقم تولدت كيه؟!
|
|||
|
ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
یکی از همین روزهای خدا
.گفتند ستاره را نمي توان چيد..اما باور کن که من به سوي زيباترين و دورترين ستاره..دست دراز کردم و هر چند دستانم تهي ماند اما چشمانم لبريز از ستاره شد |
|||
|
ارسال: #33
|
|||
|
|||
(۷-۷-۱۳۸۸ ۰۲:۱۱ صبح)پری ناز نوشته شده: مهمان گرامی برای دیدن لینک ها باید از اینجا ثبت نام کنید.یکی از همین روزهای خدا قشنگ فهميدم! ![]() ![]() ![]() همون روز بهت تبريك ميگم!:khande: |
|||
|
ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
منم آذرم
. یعنی در واقع فرشته ام ولی متولد ماه آذرم. تا حالا که آذر نداشتیم نه؟فیروزه (اینو دوس دارم ) گل نرگس( کلا گل خیلی دوس میدارم) خوب از بین همین دوتا یکی رو انتخاب کنید دیگه بقیشو نخونید plz
|
|||
|
ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
اگه یادم رفت :
پیشاپیش تولدت مبارک اینم یه گل نرگس ![]() |
|||
|
ارسال: #36
|
|||
|
|||
(۹-۵-۱۳۸۸ ۰۷:۳۲ صبح)R3 SHATEL نوشته شده: مهمان گرامی برای دیدن لینک ها باید از اینجا ثبت نام کنید.دستمال توری:smilingsmiley: ، wow! قشنگترین گل نرگسی بود که تا حالا گرفتم ولی یادتون میندازم .don't worry :wink2:فک کنم دستمال توری دوس داری نه؟ آخه لبخند زدی(اوناها اون بالا) . حالا دستمال توری از کجا پیدا کنم ![]() چه چیزایی دوس داریا
|
|||
|
ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
ای وای من شناسنامه ام رو گم کردم حالا چطوری روز تولدم رو پیدا کنم
![]()
![]() یه روز خوب میاد اینو میدونم ...
|
|||
|
ارسال: #38
|
|||
|
|||
(۷-۷-۱۳۸۸ ۰۷:۳۱ صبح)Arioman نوشته شده: مهمان گرامی برای دیدن لینک ها باید از اینجا ثبت نام کنید.ای وای من شناسنامه ام رو گم کردم حالا چطوری روز تولدم رو پیدا کنم اي واي چه مصيبتي! ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
ارسال: #39
|
|||
|
|||
(۷-۷-۱۳۸۸ ۰۷:۳۱ صبح)Arioman نوشته شده: مهمان گرامی برای دیدن لینک ها باید از اینجا ثبت نام کنید.ای وای من شناسنامه ام رو گم کردم حالا چطوری روز تولدم رو پیدا کنم مگه لنگه جورابته که گم کردی آرمان جان :wink2 اشاره به اوندفعه که داشتی دنبال لنگه جورابت میگشتی )حالا اشکال نداره ببین کدوم ماه کادوهاش بهتره همونو بردار
|
|||
|
|
ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
mmmmmmmm
یا یه ایده بهتر کلی فک کردما ![]() از مامانت بپرس . حتما یادشه:433: |
|||
|
صفحه اصلی
فروشگاه
آپلود عکس
جستجو
تقویم
راهنما

![[تصویر: 8ad922dcf6614dedbe74.jpg]](http://up.iranblog.com/Files/8ad922dcf6614dedbe74.jpg)

قشنگترین گل نرگسی بود که تا حالا گرفتم 

![[تصویر: 1269726198_1870_662edc11d3.jpg]](http://www.prisonbreak.ir/forums/imgup/1870/1269726198_1870_662edc11d3.jpg)
اشاره به اوندفعه که داشتی دنبال لنگه جورابت میگشتی )
کلی فک کردما