در نظرسنجی انتخاب محبوبترین تالار شرکت کنید
|
پرسش و پاسخ و بیان مشکلات زیرنویس
|
|
ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
RE: پرسش و پاسخ و بیان مشکلات زیرنویس
سلام من امروز از سایت فارسی ساب تایتل زیرنویس فصل 4 رو دانلود کردم ولی متاسفانه زیرنویسها به صورت زیر باز میشه
?Dؤ???أّ ??پ?! ?é ژp $ @B àب?)z ??A?A/ںgàؤ?5z xëâJ? u?ٌ ?ٌà أ Hل?تq?خ??Fƒgع ٹyzyz<??ژ?$?[4ت? }? N??z<?a?ژyلتq?خu~ >Nzت}? پن?ْژ}~çمJqلٹ3?gع N?8?ى?ٌoىç?لژ}~(?~?^N}? J}z8?zت??ç??N~للتvq?ç??q'ع `D`p???ٹ???q-~}z?~?لJ}z?W??q'ع ژ?(ëâژ? ?'qgççسg?g??J}~qغqç?}? ٹz ?z ?لخ?=zp}لٹrWg5?1zJ}? ٹµ~$???Nu?$àW?~لqc~7âN++è?: ءâء?ءم@V?lAè>ƒمپل FBل ??[?[? ?ل}z ?ٌ? ??? ?ëà 0àè* & "? ù?N5z |$" ?ں?W?ہ?ز? x???zço???} ژ?+à@yq!تyz$?ك0àp"Agع Jqq<?:?پk? qcژ~Jq??ع ٹ??<?علN}~çz4ç?لہNyz?ع Bhپ("ہbژ}~ç?âخqWلٹ-?çع J}z8?zت??ç??}~ç?â qz?q??q'ع J}z8?zت??ç??ٹqلٹq?ٹ}~q?*?ٹ?}? ءâءâپâJ??qيq-~}s'rç??J}r?qيq'ع ٹy?$??âyz ?1?q_ٌ/!'z?qQ1غ?ٌgع ٹz ل? q ?[%vq_~s_5? ?~r?r?ن?ع پ'âژ?(ç گفته بودین که اگه زیرنویس ها این جوری یعنی ناخوانا باز شد اونو با فایرفاکس باز کنین و encoding رو تغییر بدید ولی من وقتی ببا فایرفاکس باز می کنم صفحه ای میاد که میگه این فایل (زیرنویس) رو دانلود کن واقعا دارم دیوونه می شم خواهشا کمک کنید دو جمله قشنگی که از فرار از زندان یاد گرفتم: Be the change you want to see in the world Not everything is as it seem |
|||
|
ارسال: #42
|
|||
|
|||
(۲-۶-۱۳۸۸ ۰۸:۰۹ عصر)SWORD نوشته شده: مهمان گرامی برای دیدن لینک ها باید از اینجا ثبت نام کنید.دوستان اگر زیرنویس آنها ناخوانا بود و مشکل داشت از طریق دستور زیر عمل کنید و بعد اگر مشکلی بود سوال خود را مطرح کنیدببخشید من هی میام پست میدم ولی اینکارو می کنم کلا اصلا به یه زبان عجیب غریب دیگه ای نوشته میشه.
دو جمله قشنگی که از فرار از زندان یاد گرفتم: Be the change you want to see in the world Not everything is as it seem |
|||
|
ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
با سلام
قسمت 15 سریال زیرنویسش انقدر پایینه که اصلا پیدا نیست باید چیکار کنم با تشکر |
|||
|
ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
واقعا مرسی از جوابتون
شرمنده کردید.
دو جمله قشنگی که از فرار از زندان یاد گرفتم: Be the change you want to see in the world Not everything is as it seem |
|||
|
ارسال: #45
|
|||
|
|||
(۲۱-۴-۱۳۸۹ ۰۸:۴۰ عصر)golk نوشته شده: مهمان گرامی برای دیدن لینک ها باید از اینجا ثبت نام کنید.خیلی ممنون که این همه جواب میدی و می گید زیرنویسها درسته سلام عزیز دل ![]() ببین زیرنویس ها رو نسرین جان برات از کامپیوتر خودش آپ کرد دیگه فکر نکنم با این کار بحثی برای خرابی زیرنویس باشه و مشکل از شماست. بنده هم در تاپیک دیگر آموزش فونت فارسی رو گذاشتم. والا دیگه همین قدر از دستمون بر میاد. من فکر نمیکنم جلو اسم تاپیک نوشته باشم 100% تضمینی مشکل حل میشه. در کل ![]() موفق باشید ![]() ![]() |
|||
|
|
ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
دوست عزيز شما يه كار كن.....
نرم افزار KM Player رو باز كن ... حالا يه F2 بزن .. حالا از منوي سمت چپ گزينه ُSubtitle Procsecing رو باز كن .... حالا روي Font Style كليك كن ... حالا در سمت راست منو ... قسمت Subtitle فونت Tahoma رو انخاب كن ... بعدش از منوي Charset مدل Arabic رو انتخاب كن .... حالا از نرم افزار خارج شو ... نام زيرنويس رو با نام ترك فيلم يكي كن ... فيلم رو پخش كن ..... اينم از آموزش مصور (برای نمایش این بخش این جا را کلیک کنید.) موفق باشي ![]() |
|||
|
|
ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
واقعا مرسی خیلی زیاد ...
ولی اصلا درست نشد یعنی وقتی فیلمو پخش می کنم sub پخش نمیشه sub رو هم که drag می کنم روی فیلم ، می نویسه loaded above subtitles ولی زیرنویسها پخش نمیشه ![]() (۲۱-۴-۱۳۸۹ ۱۰:۵۲ عصر)SWORD نوشته شده: مهمان گرامی برای دیدن لینک ها باید از اینجا ثبت نام کنید.بنده هم در تاپیک دیگر آموزش فونت فارسی رو گذاشتم.میشه آدرس اون تاپیکو بدی؟ آموزش فونت فارسی؟؟؟؟ هرچی سرچ می کنم پیدا نمیشه دو جمله قشنگی که از فرار از زندان یاد گرفتم: Be the change you want to see in the world Not everything is as it seem |
|||
|
ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
مهمان گرامی برای دیدن لینک ها باید از اینجا ثبت نام کنید.
این راه هم امتحان کن (البته این همون کاریه که جناب don vito گفتن فقط با یه پلیر دیگه) فیلم رو با نرم افزار K-Lite Codec Pack اجرا کن. بعد از پایین صفحه (کنار ساعت) روی فلش سبز رنگ کلیک کن. بعد از قسمت main روی arial کلیک کن. بعد در صفحه باز شده زیرArial default رو به arabic تغیرر بده. امیدوارم که دیگه حل بشه
![]() |
|||
|
| موضوعات مشابه ... | |||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
| درخواست زیرنویس فصل 3 به طور کامل | حامد شجریان | 7 | 179 |
۲۴-۴-۱۳۸۹ ۱۰:۱۱ عصر آخرین ارسال: حامد شجریان |
|
| درخواست زیرنویس 10 قسمت اول فصل چهارم | golk | 5 | 208 |
۱۷-۴-۱۳۸۹ ۰۴:۵۷ عصر آخرین ارسال: golk |
|
| زیرنویس قسمت 18 و 19 فصل 2 | o0ltimat0ro | 3 | 135 |
۵-۴-۱۳۸۹ ۱۱:۱۱ عصر آخرین ارسال: SWORD |
|
| زیرنویس هما هنگ با نسخه DVD Rip | demonoiran | 53 | 9,853 |
۴-۴-۱۳۸۹ ۰۹:۱۲ عصر آخرین ارسال: golk |
|
| توجه>> درخواست زیرنویس (فوری) | EvLord | 1 | 248 |
۷-۲-۱۳۸۹ ۱۰:۳۹ عصر آخرین ارسال: SWORD |
|
| زیرنویس هماهنگ با نسخه mkv | SWORD | 45 | 6,499 |
۱-۲-۱۳۸۹ ۱۰:۳۵ عصر آخرین ارسال: SWORD |
|
| درخواست زیرنویس final break هماهنگ با نسخه 1:29:00 | aha2012 | 5 | 1,355 |
۲۵-۱۲-۱۳۸۸ ۰۵:۳۸ صبح آخرین ارسال: wsakson |
|
| درخواست زیرنویس قسمت نوزدهم فصل دوم | Pachino | 1 | 150 |
۲۷-۱۱-۱۳۸۸ ۰۴:۵۵ صبح آخرین ارسال: SWORD |
|
| زیرنویس قسمت 15 از فصل اول | phorkys | 5 | 1,640 |
۱۱-۱۱-۱۳۸۸ ۰۱:۳۰ عصر آخرین ارسال: andishe_egold |
|
| نمایش زیرنویس فیلم های Divx در دستگاههای DVDPlayer خانگی | Milad | 1 | 1,488 |
۲۱-۱۰-۱۳۸۸ ۱۱:۲۶ عصر آخرین ارسال: Milad |
|
صفحه اصلی
فروشگاه
آپلود عکس
جستجو
تقویم
راهنما

![[تصویر: 1265840845_66_046034c935.jpg]](http://www.prisonbreak.ir/forums/imgup/66/1265840845_66_046034c935.jpg)

![[تصویر: 494c9885397844979e38.jpg]](http://up.iranblog.com/Files/494c9885397844979e38.jpg)
![[تصویر: 8ad922dcf6614dedbe74.jpg]](http://up.iranblog.com/Files/8ad922dcf6614dedbe74.jpg)