در نظرسنجی انتخاب محبوبترین تالار شرکت کنید
|
پرسش و پاسخ و بیان مشکلات زیرنویس
|
|
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
پرسش و پاسخ و بیان مشکلات زیرنویس
دوستان در اینجا اگر درباره زیرنویس و نحوه اجرا کردن و ...مشکلی داره میتونه اینجا مطرح کنه
با تشکر
|
|||
|
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: پرسش و پاسخ و بیان مشکلات زیرنویس
دوستان اگر زیرنویس آنها ناخوانا بود و مشکل داشت از طریق دستور زیر عمل کنید و بعد اگر مشکلی بود سوال خود را مطرح کنید
![]() فایل رو با فایرفاکس باز کنید یعنی OpenWith کنید . (میبینید که فایل نا خواناست) حالا Encoding صفحه رو از View و سپس character encoding به (Arabic windows-1256) تغییر بدید... (حالا قابل خواندن شد ) حالا کل صفحرو کپی کنید و در یک نودپد(Notepad) بریزید... حال نودپد رو با شرایط زیر ذخیره کنید: 1. به آخر نام فایل پسوند srt. اضافه کنید. 2. گزینه Save az type رو به All files تغییر بدید. 3. گزینه Encoding رو به Unicode تغییر بدید. با تشکر
|
|||
|
|
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام . زیر نویس با فیلم هماهنگ نیست ! چی کارش کنم ؟
خود به خود از فیلم عقب می مونه !
|
|||
|
ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۱۲-۶-۱۳۸۸ ۰۴:۱۴ صبح)i_love_u_Wentworth نوشته شده: مهمان گرامی برای دیدن لینک ها باید از اینجا ثبت نام کنید.سلام . زیر نویس با فیلم هماهنگ نیست ! چی کارش کنم ؟ دوست عزیز لطفا کامل تر توضیح میدی که زیرنویست srt یا sub بعد اینکه از همون اول هماهنگ نیست یا در طی فیلم عقب میفته
![]() |
|||
|
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
زیر نویس str هستش. از همون اول یکی دو ثانیه تاخیر داره و هر چی میگذره بیشتر میشه ؟!
|
|||
|
|
ارسال: #6
|
|||
|
|||
![]() |
|||
|
|
ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سلام بعضی از قسمتهای که گذاشتین در سریال prison break حاوی فایل sub و idx نیستند و فقط srt دارند , من نمیتونم زیر نویس فارسی رو از تک فایل srt زیر نویس فارسی رو ببینم .ایا این قسمتها زیرنویس فارسی نشده؟ مثل قسمتهای Prison Break - 2x14 - John Doe.srt
, Prison Break - 2x21 - Fin Del Camino.srt و اینکه من از فرمت divx استفاده می کنم ایا در زیر نویس مشکل ایجاد میشه ؟؟؟ |
|||
|
ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
دوست عزيز اگه با كامپيوتر فيلم ها رو تماشا مي كني نبايد مشكلي با SRT داشته باشي .
از نرم افزارهايي مثل Jet Audio يا powerDVD استفاده كن . دقت كن زبان فارسي روي ويندوز نصب باشه و فايل زيرنويس هم نام با اسم فيلم باشه. همه در به در دنبال نسخه هاي SRT هستند چون ميشه فونت و اندازه شونو تغيير داد. در ضمن اگر از DVD ها بگذريم تقريبا 80% زيرنويس ها براي نسخه هاي مختلف DivX از جمله dvdrip , R5 , ... زده ميشه و اصلا اين موضوع كه Dvix بودن يك فيلم با زيرنويس مشكل ايجاد كنه منتفي هستش. با اين حال من نسخه SUB/IDX قسمت هاي 21 و 22 رو برات ضميمه كردم : S02P21-22.rar (اندازه: 841.7 KB / دانلودها: 32)
![]() یه روز خوب میاد اینو میدونم ...
|
|||
|
|
ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
سلام - من زیرنویس هماهنگ با نسخه dvd.Rip قسمت 13 الی 22 فصل دوم را می خوام اگه زحمتی نیست کمکم کنید چون زیرنویس هایی که دارم هماهنگ نیستند و اکثرشون هم با فرمت sub/idx هستند و من نمی تونم زمانبندیشون رو درست کنم اگه برنامه ای هم سراغ دارید برای تنظیم زمانبندی فرمتهای sub/idx ، لطفاً معرفی کنید
|
|||
|
ارسال: #10
|
|||
|
|||
![]() |
|||
| موضوعات مشابه ... | |||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
| درخواست زیرنویس فصل 3 به طور کامل | حامد شجریان | 7 | 179 |
۲۴-۴-۱۳۸۹ ۱۰:۱۱ عصر آخرین ارسال: حامد شجریان |
|
| درخواست زیرنویس 10 قسمت اول فصل چهارم | golk | 5 | 208 |
۱۷-۴-۱۳۸۹ ۰۴:۵۷ عصر آخرین ارسال: golk |
|
| زیرنویس قسمت 18 و 19 فصل 2 | o0ltimat0ro | 3 | 135 |
۵-۴-۱۳۸۹ ۱۱:۱۱ عصر آخرین ارسال: SWORD |
|
| زیرنویس هما هنگ با نسخه DVD Rip | demonoiran | 53 | 9,853 |
۴-۴-۱۳۸۹ ۰۹:۱۲ عصر آخرین ارسال: golk |
|
| توجه>> درخواست زیرنویس (فوری) | EvLord | 1 | 248 |
۷-۲-۱۳۸۹ ۱۰:۳۹ عصر آخرین ارسال: SWORD |
|
| زیرنویس هماهنگ با نسخه mkv | SWORD | 45 | 6,495 |
۱-۲-۱۳۸۹ ۱۰:۳۵ عصر آخرین ارسال: SWORD |
|
| درخواست زیرنویس final break هماهنگ با نسخه 1:29:00 | aha2012 | 5 | 1,355 |
۲۵-۱۲-۱۳۸۸ ۰۵:۳۸ صبح آخرین ارسال: wsakson |
|
| درخواست زیرنویس قسمت نوزدهم فصل دوم | Pachino | 1 | 150 |
۲۷-۱۱-۱۳۸۸ ۰۴:۵۵ صبح آخرین ارسال: SWORD |
|
| زیرنویس قسمت 15 از فصل اول | phorkys | 5 | 1,640 |
۱۱-۱۱-۱۳۸۸ ۰۱:۳۰ عصر آخرین ارسال: andishe_egold |
|
| نمایش زیرنویس فیلم های Divx در دستگاههای DVDPlayer خانگی | Milad | 1 | 1,488 |
۲۱-۱۰-۱۳۸۸ ۱۱:۲۶ عصر آخرین ارسال: Milad |
|
صفحه اصلی
فروشگاه
آپلود عکس
جستجو
تقویم
راهنما

![[تصویر: 1265840845_66_046034c935.jpg]](http://www.prisonbreak.ir/forums/imgup/66/1265840845_66_046034c935.jpg)
![[تصویر: 1269726198_1870_662edc11d3.jpg]](http://www.prisonbreak.ir/forums/imgup/1870/1269726198_1870_662edc11d3.jpg)