در نظرسنجی انتخاب محبوبترین تالار شرکت کنید
|
دانلود سریال فرار از زندان با حجم 100 مگابایت و لینک رپیدشیر
|
|
ارسال: #111
|
|||
|
|||
RE: دانلود سریال فرار از زندان با حجم 100 مگابایت و لینک مستقیم
(۱۶-۱۲-۱۳۸۸ ۰۴:۵۲ عصر)aria_64 نوشته شده: مهمان گرامی برای دیدن لینک ها باید از اینجا ثبت نام کنید.سلام . چرا كسي جوابمو نميده. بعد از اينكه سايتو دو روز بستين ديگه لينك دانلودها كار نميكنه. من الان يه 30 مينه كه ميخوام اپيزودهاي فصل اولو دانلود كنم نميشه(بقيه شو دارم).اگرم ميخواين سايتو تعطيل كنين بگين كه بيخودي علاف نباشيم. دوست عزیز من الان دارم لینک های همین تاپیک رو چک می کنم. همه ی لینک ها درست هستند و دانلود انجام میشه
من نه عاشق هستم و نه محتاج نگاهی که بلغزد بر من من خودم هستم و تنهایی ویک حس غریب که به صد عشق و هوس می ارزد |
|||
|
ارسال: #112
|
|||
|
|||
(۱۶-۱۲-۱۳۸۸ ۰۴:۵۲ عصر)aria_64 نوشته شده: مهمان گرامی برای دیدن لینک ها باید از اینجا ثبت نام کنید.سلام . چرا كسي جوابمو نميده. بعد از اينكه سايتو دو روز بستين ديگه لينك دانلودها كار نميكنه. من الان يه 30 مينه كه ميخوام اپيزودهاي فصل اولو دانلود كنم نميشه(بقيه شو دارم).اگرم ميخواين سايتو تعطيل كنين بگين كه بيخودي علاف نباشيم. دوست عزیز چرا مغلطه میکنی کجای سایت نوشته که میخوایم تعطیل کنیم , این کاره شما اصلا صحیح نیست. لینک ها سالمه و اگه دانلود نمیشه مشکل از شماست. ![]() |
|||
|
ارسال: #113
|
|||
|
|||
(۱۶-۱۲-۱۳۸۸ ۰۴:۵۲ عصر)aria_64 نوشته شده: مهمان گرامی برای دیدن لینک ها باید از اینجا ثبت نام کنید.سلام . چرا كسي جوابمو نميده. بعد از اينكه سايتو دو روز بستين ديگه لينك دانلودها كار نميكنه. من الان يه 30 مينه كه ميخوام اپيزودهاي فصل اولو دانلود كنم نميشه(بقيه شو دارم).اگرم ميخواين سايتو تعطيل كنين بگين كه بيخودي علاف نباشيم.آریا جان منم تست کردم سالم بودن ![]() ![]() هیچ مشکلی نداره
چرا عاشق ها دیوانه میشوند ؟! اگه کسی رو دوست داشته باشی ٬ نمیتونی تو چشاش زل بزنی ٬ نمیتونی دوریشو تحمل کنی ٬ نمیتونی بهش بگی چقدر میخوایش ٬ نمیتونی بهش بگی چقدر بهش نیاز داری ... ! واسه همینه که عاشقا دیوونه می شند ! |
|||
|
ارسال: #114
|
|||
|
|||
|
پس چرا من ديگه نمي تونم دانلودشون كنم؟ الان هرچي ميزنم خطاي زيرو ميده
an existing connection was forcibly closed by the remtoe host.this normally results if the peer application on the remote host is suddenly stopped,the host is rebooted,or the remote host used a 'hard close' يكي راهنمايي كنه چطوري مشكلمو حل كنم ممنون ميشم. راستي آدرس جديد مبارك |
|||
|
ارسال: #115
|
|||
|
|||
(۱۷-۱۲-۱۳۸۸ ۰۶:۰۷ عصر)aria_64 نوشته شده: مهمان گرامی برای دیدن لینک ها باید از اینجا ثبت نام کنید.پس چرا من ديگه نمي تونم دانلودشون كنم؟ الان هرچي ميزنم خطاي زيرو ميده براي بار سوم هم چك شد هيچ مشكلي در دانلود وجود ندارد
اين هم از لينك مستقيم قسمت اول مهمان گرامی برای دیدن لینک ها باید از اینجا ثبت نام کنید. .. براحتي دانلود ميشه دوست عزيز مشكل از سيستم شماست. شما ميتونين با يه سيستم ديگه اول امتحان كنين. ![]() |
|||
|
|
ارسال: #116
|
|||
|
|||
|
دستتون درد نکنه من تمام قسمت ها رو دانلود کردم.
|
|||
|
ارسال: #117
|
|||
|
|||
نمیشه که آقای مدیر
|
|||
|
ارسال: #118
|
|||
|
|||
(۱-۱-۱۳۸۹ ۱۲:۰۸ صبح)aminofjan نوشته شده: مهمان گرامی برای دیدن لینک ها باید از اینجا ثبت نام کنید. اگه منظورت دانلوده که میشه. ببینید مشکل از کجاست. ![]() |
|||
|
|
ارسال: #119
|
|||
|
|||
|
بابا دمه شما گرم...لینکای مستقیم کار می کنند...نوکریم
![]()
|
|||
|
|
ارسال: #120
|
|||
|
|||
|
سلام خسته نباشین
من میخواستم فصل 3 رو دانلود کنم اما این اخطار رو میده مثله اینکه میگه زمان سرور تموم شده اگه ممکنه کاری کنین بتونم دانلود کنم چون بدجوری معتادش شدم ![]() اینم از خطایی که میده: an existing connection was forcibly closed by the remtoe host.this normally results if the peer application on the remote host is suddenly stopped,the host is rebooted,or the remote host used a 'hard close' |
|||
صفحه اصلی
فروشگاه
آپلود عکس
جستجو
تقویم
راهنما

![[تصویر: 1265840845_66_046034c935.jpg]](http://www.prisonbreak.ir/forums/imgup/66/1265840845_66_046034c935.jpg)

![[تصویر: 8ad922dcf6614dedbe74.jpg]](http://up.iranblog.com/Files/8ad922dcf6614dedbe74.jpg)
نمیشه که آقای مدیر