در نظرسنجی انتخاب محبوبترین تالار شرکت کنید
|
لاست دوبله ميشود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
لاست دوبله ميشود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
يه خبري شنيدم مبني بر دوبله لاست!
واقعا شوكه شدم! خدايـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا!!!! خدانكنه! ![]() ![]() PB رو خز كردن ديگه اين خز نكنن!![]() ![]() فك كنم هر اپيزودش 15 دقيقه بشه!!!![]() چطوري ميشه؟؟؟؟ اينم خبرش: مدیر عامل موسسه پرده نقرهای درباره پخش سریال گمشدگان (لاست) گفت: با توجه به تماسهای مکرر علاقهمندان این مجموعه تلویزیونی مبنی بر دوبله و توزیع سریال مذکور در شبکه سینمای خانگی، این سریال به محض صدور مجوز و طی مراحل فنی روانه شبکه خانگی کشور میشود. حجت حاتم مدیر عامل این موسسه پرده نقرهای با اعلام ورود سریال گمشدگان (lost) به شبکه نمایش خانگی کشور گفت: در پی تماسهای مکرر علاقهمندان این مجموعه تلویزیونی مبنی بر دوبله و توزیع سریال مذکور در شبکه سینمای خانگی و درخواست خانوادههایی که از محصولات این شبکه استفاده میکنند، حقوق پخش مجموعه مذکور برای توزیع در شبکه ویدئویی کشور توسط موسسه پرده نقرهای خریداری و سه فصل آن مشتمل بر 15 قسمت، توسط گروهی از دوبلورهای معتبر و معروف کشور دوبله و جهت دریافت مجوز پخش به معاونت سینمایی وزارت ارشاد ارائه شده است. به گفته حجت حاتم، فصل چهارم این سریال نیز در حال آمادهسازی است و به محض صدور مجوز بخشهای ارائه شده، سایر اپیزودهای این سریال نیز مراحل فنی را پشت سر گذاشته و در کوتاهترین زمان ممکن روانه شبکه سینمای خانگی کشور میشود. وی از شهلا ناظریان به عنوان مدیر دوبلاژ سریال گمشدگان (lost) نام برد و از همکاری منوچهر والیزاده، فریبا رمضانپور، حسین عرفانی، نادر کیمرام، محمدرضا مومنی و جمعی دیگر از دوبلورهای شناخته شده در دوبله این سریال خبر داد. بنابراین گزارش: نخستین بخش از سریال پرطرفدار گمشدگان (lost) در سال 2004 ساخته شد و به نمایش درآمد و ساخت و پخش این سریال همچنان ادامه دارد و برنامهریزی برای ساخت دنباله آن تا سال 2010 نیز انجام شده است. براساس این گزارش تیمی متشکل از بیست و یک نویسنده ، نگارش اپیزودهای مختلف این سریال را برعهده داشتهاند که از میان آنان جی جی آبرامز، جفری لیبر و دیمون لیندل بیشترین قسمتها را برای این سریال نوشتهاند، ضمن اینکه یازده کارگردان نیز هدایت ساخت این مجموعه را برعهده گرفتهاند که در این بین، جک بندر و استفن ویلیامز به ترتیب با کارگردانی 34 و 26 اپیزود، بیشترین سهم را در ساخت این سریال داشتهاند. مراحل فنی و جنبی آمادهسازی سریال مذکور انجام شده که پس از دریافت مجوز، در تیراژ گسترده و به شکل وسیع در سراسر کشور به صورت ویژه توزیع خواهد شد. ![]() دعا ميكنم واقعي نباشه خبرش و شايعه باشه.
|
|||
|
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: لاست دوبله ميشود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ببین الان کی گفتم به هیچ وجه اینا دوبله نمیکنن یعنی اصلا نمیشه دوبله کرده شما لباساشونو ببین اینا یعنی کل سریال رو باید سانسور کنن اصلا نمیشه
![]()
![]() |
|||
|
|
ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۲۶-۶-۱۳۸۸ ۰۷:۰۹ صبح)SWORD نوشته شده: مهمان گرامی برای دیدن لینک ها باید از اینجا ثبت نام کنید.ببین الان کی گفتم به هیچ وجه اینا دوبله نمیکنن یعنی اصلا نمیشه دوبله کرده شما لباساشونو ببین اینا یعنی کل سریال رو باید سانسور کنن اصلا نمیشه خداكنه همينطور كه تو ميگي باشه موري جان.
|
|||
|
|
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
مطمئن باش هست
![]() |
|||
|
|
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
توpb که برای لباس خانوما یک دوخت ودوزی کردن که بیا وببین . بدون استثنا همه یقه ها بسته شده دامن ها بلند شده تازه استین هم گذاشتن . اینای که من می بینم سر تمام زنهای بازیگر لاست چادر هم میکنن
.گفتند ستاره را نمي توان چيد..اما باور کن که من به سوي زيباترين و دورترين ستاره..دست دراز کردم و هر چند دستانم تهي ماند اما چشمانم لبريز از ستاره شد |
|||
|
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
دیگه خز میشه اون طوری الان بچه 3 ساله هم میفهمه که تو اون جزیره که پرت شدن لباس یقه دار و دامن بلند کجا بوده تازه همین هم که بوده زیادی بوده فرض کن ایران نشون بده کیت از هواپیما پرت شده با با بولیز و شلواره بدون هیچ پارگی:khande::khande:
![]() |
|||
|
ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
ای بابا همچین داستانی برای سوکره وماری کروز درست کردن که من شاخ در اوردم . وقتی ماری کروز میاد دیدن سوکره تو ملاقات خصوصی زندان دامن بلند لباس اهان استاندارد...بعد تازه میگه بگو کشیش زندان بیاد عقدمون کنه . حالا تو نگران پارگی لباس کیتی همچین براش بدوزن خودش سریالو ببینه لباسای بعدیشو از اینا بخره
.گفتند ستاره را نمي توان چيد..اما باور کن که من به سوي زيباترين و دورترين ستاره..دست دراز کردم و هر چند دستانم تهي ماند اما چشمانم لبريز از ستاره شد |
|||
|
ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
چی بگم بنظر من که اگه اینقدر اصرار دارن یک سریال کاردرست خارجی بزارن 24 از همشون برای پخش مناسب تره البته تا اینجا که من دیدم راستی نینا خائنه؟
|||
|
ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
ایییییی اگه لطف کنی تو این s بغل بذاری که بقیه که ندیدن نخونن
اول بگو کجای سریالی بعد تو تایپک 24 میگم
![]() |
|||
|
ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
راستی مثل اینکه یه شبکه ای لاست رو با زیرنویس فارسی هم نشون میده کسی میدونه چه شبکه ایه؟
![]() |
|||
صفحه اصلی
فروشگاه
آپلود عکس
جستجو
تقویم
راهنما

PB رو خز كردن ديگه اين خز نكنن!

![[تصویر: lost-logo4.jpg]](http://viciodeseriados.files.wordpress.com/2008/10/lost-logo4.jpg)

![[تصویر: 1265840845_66_046034c935.jpg]](http://www.prisonbreak.ir/forums/imgup/66/1265840845_66_046034c935.jpg)

![[تصویر: df204ffa192f41fe8841.jpg]](http://up.iranblog.com/Files/df204ffa192f41fe8841.jpg)