در نظرسنجی انتخاب محبوبترین تالار شرکت کنید
|
دانلود سریال فرار از زندان با کیفیت DVDRip
|
|
ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
RE: دانلود سریال فرار از زندان با کیفیت DVDRip
نه . همین دیگه . من سرچ کردم یه زیرنویس انگلیسی پیدا کردم که با این نسخه کاملا هماهنگه . ولی نکته ی جالب اینه که وقتی من این زیر نویس رو مقایسه می کنم با زیر نویس های دیگه و می بینم که خیلی از دیالوگ ها شبیه به هم هستن ولی خیلی هاشوون هم با هم فرق دارند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به هر حال من نسخه انگلیسیش رو که پیدا کردم تو رپید شیر اپلود کردم می ذارم این جا . خودتون مقایسه کنین . مهمان گرامی برای دیدن لینک ها باید از اینجا ثبت نام کنید. یکی هم اگه پیدا بشه زحمت بکشه فارسیش کنه همه ازش تشکر می کنیم . |
|||
|
ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
در کل این فایتال برک ظاهرا دو نسخه است یکی نسخه 89 دقیقه ای و یکی هم نسخه 83 دقیقه ای و یکمی هم با هم فرق دارند ولی فرقشو نمی دونم.
اگه کسی می دونه بگه! |
|||
|
ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
آقا من میخوام Final break رو دانلود کنم نمیشه ....! میشه یکی یه لینک مستقیم بزاره ؟؟؟
آقا من میخوام Final break رو دانلود کنم نمیشه ....! میشه یکی یه لینک مستقیم بزاره ؟؟؟ |
|||
|
ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
شما در مهمان گرامی برای دیدن لینک ها باید از اینجا ثبت نام کنید. هم میتونین فاینال برک رو پیدا کنین! امتحان کردم لینک ها سالمن.
2 تا لینک اخر مربوط میشن به فاینال برک یعنی: مهمان گرامی برای دیدن لینک ها باید از اینجا ثبت نام کنید. مهمان گرامی برای دیدن لینک ها باید از اینجا ثبت نام کنید. من نه عاشق هستم و نه محتاج نگاهی که بلغزد بر من من خودم هستم و تنهایی ویک حس غریب که به صد عشق و هوس می ارزد |
|||
|
|
ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
کل فاینال همین 2 تاس ؟؟
آخه من شنیدم 6 قسمت بود ... ؟؟ |
|||
|
ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۱۹-۱۱-۱۳۸۸ ۰۷:۳۹ صبح)sh_sepehr نوشته شده: مهمان گرامی برای دیدن لینک ها باید از اینجا ثبت نام کنید.کل فاینال همین 2 تاس ؟؟اونی که شما میگی پارته و در نت نسخه های مختلفی وجود داره ولی همش فینال بریکه و فرقی نداره با هم. ![]() |
|||
|
ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
اینا رو با چی باید باز کنم ؟ پسوندشون MKV هست ...!
|
|||
|
ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۲۰-۱۱-۱۳۸۸ ۰۹:۳۵ عصر)sh_sepehr نوشته شده: مهمان گرامی برای دیدن لینک ها باید از اینجا ثبت نام کنید.اینا رو با چی باید باز کنم ؟ پسوندشون MKV هست ...!با Km Pleayer و K-Lite Codec Pack میتونی باز کنی. ![]() |
|||
|
ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
من فصل اول و دوم رو دانلود کردم
ولی تو هیچ سایتی زیر نویس هماهنگ پیدا نکردم !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|||
|
ارسال: #20
|
|||
|
|||
(۳۰-۱۱-۱۳۸۸ ۰۸:۰۱ صبح)masoud-h نوشته شده: مهمان گرامی برای دیدن لینک ها باید از اینجا ثبت نام کنید.من فصل اول و دوم رو دانلود کردم دوست من اگر با هیچ نسخه ای هماهنگ نبود باید خودتون هماهنگ کنید. ![]() |
|||
صفحه اصلی
فروشگاه
آپلود عکس
جستجو
تقویم
راهنما

![[تصویر: 1265840845_66_046034c935.jpg]](http://www.prisonbreak.ir/forums/imgup/66/1265840845_66_046034c935.jpg)