زمان جاری: ۹-۵-۱۳۸۹, ۰۶:۵۳ عصر خوش آمدید مهمان گرامی! (ورودعضویت)

در نظرسنجی انتخاب محبوب‌ترین تالار شرکت کنید

عضویت سریع

ارسال پاسخ 

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

راهنمای دانلود سریال و فیلم و غیره!
ارسال: #1
۵-۱-۱۳۸۸, ۱۲:۴۳ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: ۵-۱-۱۳۸۸ ۱۲:۴۵ صبح توسط mehrzad.)
راهنمای دانلود سریال و فیلم و غیره!
می گن اگر می خوای کسی رو یک روز سیر کنی بهش یه ماهی بده، ولی اگه می خوای یه عمر سیرش کنی بهش ماهی گیری یاد بده.

البته می دونم که شما دوستان همه واردین و سرور بنده هستین، اما طرف صحبت من دوستان عزیزین که هنوز با ته و توی دانلود فیلم و سریال آشنایی ندارن.

دانلود کردن انواع و اقسام سریال، فیلم، موزیک، بازی، عکس و هر چیز دیگه ای که فکرشو بکنین خیلی ساده تر از اون چیزیه که آدم اول فکر می کنه، تنها چیزی که می خواد یه اینترنت dsl و برنامه ای مثل limewire یا torrent اه.

وقتی صحبت از adsl می کنم، اصلا نترسین! خیلی ارزون تر از اون چیزی در میاد که بعضیا با آب و تاب تعریف می کنن! البته می شه adsl ماهی 1 میلیون تومنی هم گرفت، ولی برای دانلود سریال و فیلم نیازی به همچون چیزی نیست! برای مثال، کل season 2 همین prison break  خودمونو با 30 هزار تومن دانلود کردم! البته نمی گم که سی هزار تومن هم مفته مفته، اما یه کم دقت کنین، واقعا هیچی نیست! دو بار کمتر برین سوپر استار می شه سی هزار تومن!

برنامه هایی مثل limewire یا torrent  هم کاملا رایگانه، دانلود کردنش هم حجمی نداره!

اگه علاقه داشته باشین، می تونیم بیشتر در این مورد بحث کنیم تا همه از این تکنولوژی راحت و سریع و بی دردسر استفاده کنن! نظرتون چیه؟
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
ارسال: #2
۱۱-۱-۱۳۸۸, ۰۲:۲۱ عصر
RE: راهنمای دانلود سریال و فیلم و غیره!
سلام مهرزاد ، متين هستم ، از اي‌ميلي كهع فرستادي اومدم و اينجا عضو شدم، من ديوونه پريزون  بركم ، مرسي كه اينجا رو معرفي كردي، راستي من خيلي اطلاعاتم راجع به دانلود و اينا كمه، يعني چون فكر مي‌كردم سخته نرفتم سراغش، حالا كه ميگي آسونه ، دوس دارم بيشتر بدونم
ارسال: #3
۱۱-۱-۱۳۸۸, ۰۳:۰۲ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۴-۲-۱۳۸۸ ۰۹:۰۲ عصر توسط Milad.)
متین جان چطوری؟ چاکرم آقا!

فیلم و سریال دانلود کردن، حتی از ایمیل چک کردن هم راحت تره! اصلا خنده ات می گیره که چقدر راحته! مهمترین قسمتی اینه که اینترنت adsl داشته باشی. یه تماس با داتک یا پارس آنلاین بگیری تمومه. هزینه ای هم نداره. یه اولش باید 40 50 تومن پول مودم بدی که اون هم برای یه عمره. بعدش می شه ماهی 16 17 تومن. من خودم این اواخر سرعت 128 با ترافیک 8 گیگابایت می گیرم که دستم بازتر باشه، می شه 28 تومن ماهی!

مرحله دوم اینه که از یه سری برنامه های file sharing استفاده کنی. از معروف ترین این برنامه ها یکی emule یکی هم limewire. برنامه emule حرفه ای تره، ولی راستش من خودم limewire رو ترجیح می دم چون کار کردن باهاش خیلی ساده تره. چیز های پر طرفدار مثل سریال ها رو به سادگی تو limewire پیدا می کنی.

برنامه limewire رو می تونی از اینجا دانلود کنی (حجم حدود 15 مگابایت)
مهمان گرامی برای دیدن لینک ها باید از اینجا ثبت نام کنید.

برای اجرای درست limewire به جاوا نیاز داری که اون رو هم می تونی از اینجا دانلود کنی (حجم حدود 10 مگابایت)

بنا براین مراحلش اینه:
1. برقراری adsl
2. نصب جاوا
3. نصب limewire

حالا limewire رو باز میکنی. تو صفحه اصلیش اون بالا یه جایی داره که سرچ میکنی! مثلا میزنی prison break s03e02 یعنی سیزن 3 اپیزود2. نتیجه شو که داد میزنی دانلودش کنه راحت!

راه دیگه استفاده از torrent اه. اونو بعدا توضیح می دم چون باید برم بیرون الان! Tongue
ارسال: #4
۱۲-۱-۱۳۸۸, ۱۲:۲۶ صبح
من Dial Up  استفاده می کنم.
اما فکر کنم باید به فکر ADSL  باشم.
---
می شه درباره ی افزودن زیر نویس هم توضیح بدهید؟

با تشکر
ارسال: #5
۱۲-۱-۱۳۸۸, ۰۲:۱۹ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۲-۱-۱۳۸۸ ۰۲:۲۴ صبح توسط mehrzad.)
نرم افزار های file sharing مثل limewire یا انواع نرم افزارهای torrent یه مقداری اتلاف پهنای باند دارن! به عبارت دیگه حدود دو سه کیلوبایت از پهنای باند رو برای کارهایی غیر از دانلود فایل اختصاص می دن، مثلا حفظ ارتباط با کامپیوتر(های) دیگر موجود در شبکه. dial up کلا 4 - 5 کیلوبایت در ثانیه است در نتیجه چیزی واسه دانلود باقی نمی مونه.

و اما زیر نویس. برای استفاده از زیر نویس، اول باید فایل تصویری رو از طریق file sharing ( نرم افزارهایی مثل limewire یا torrent) دانلود کنین. فرمت این فایل های تصویری که تو اینترنت جا به جا می شن در 99 درصد موارد avi یا همون divx سابقه. برای استفاده از زیر نویس، یه فولدر درست می کنید و فایل تصویری مربوط رو می ریزین داخل اون فولدر. بعد می رین به سایت هایی که زیر نویس فیلم ها و سریال ها رو در اختیارتون قرار می دن که تعدادشون هم زیاده. از معروف ترین این سایت ها می تونم به این ها اشاره کنم

خیلی های دیگه هم هستن. می رین توی این سایت ها و دنبال زیرنویس فیلم یا سریال مورد نظر می گردین. فایل حاوی این زیر نویس ها، معمولا یک یا دو فایل dat که حجم هر کدوم حدود 20-30 کیلوبایته و معمولا هم زیپ شده است تا حجم کمتری داشته باشه. تنها کاری که لازمه بکنین اینه که این فایل(های) زیر نویس رو unzip کنین (البته اگر زیپ شده هستن) و کپی شون کنین دقیقا توی همون فولدری که فایل تصویری رو توش گذاشتین. بعد با برنامه ای مثل jet audio یا mplayer فایل تصویری رو باز کنین، برنامه خودش اتوماتیک زیر نویس ها رو نشون می ده. اگر نشون نداد، توی آپشن های برنامه بگردین یه جا پیدا می کنین که مثلا می گه display subtitle. ولی به احتمال زیاد نشون می ده من شخصا از mplayer استفاده می کنم چون فوق العاده سریعه و استفاده ازش راحته و دنگ و فنگ هیچی نداره! اگر MPLAYER رو میخواین بگین SHARE کنم لینک بدم دانلود کنین.

اگر جاییش نا مفهوم بود بفرمایید در کمال میل توضیح بیشتر بدهم.
ارسال: #6
۱۲-۱-۱۳۸۸, ۰۱:۵۲ عصر
راه دیگه دانلود فیلم و سریال و غیره، استفاده از سیستم torrent اه. حالا اینکه مکامیزمش چطوره بماند. برای دانلود از طریق torrent اول باید برین توی سایت های torrent search engine بگردین و فایل torrent مربوط به سریال یا فیلمی رو که می خواین پیدا کنین.

این فایل تورنتی که می گم، حجمش معمولا زیر 100 کیلوبایته، چون در حقیقت فقط یه لیستیه از کامپیوتر هایی که فیلم مورد نظر شما روشون موجوده (یا در گذشته موجود بوده). از torrent search engine های معروف می تونم به این ها اشاره کنم. خودم معمولا از اولیش استفاده می کنم

بعد که فایل تورنت مورد نظر رو دانلود کردین (در حدود جیم ثانیه طول می کشه چون حداکثر حجمش 100 کیلوبایته، دیگه خیلی ماکسیمم دست بالا بگیرین 150 کیلوبایت) این فایل رو توسط یکی از نرم افزارهای تورنتی که به تقریبا همه شون هم رایگانه، باز می کنین. می دونین، انگار نرم افزار تورنت یه اسلحه است که فایل تورنت حکم خشاب رو براش داره! وقتی بازش کردین ازتون می پرسه که فایل تصویری مورد نظرتون رو کجا می خواین save کنین. حواستون باشه کجا save می کنین که بعدا بتونین پیداش کنین. یکی از بهترین نرم افزار های تورنت، utorrent اه که می تونین به صورت رایگان از لینک زیر دانلودش کنین. حجمش هم خیلی کمه حدود 200 کیلوبایته.

این تورنت خیلی چیز خوبیه!
ارسال: #7
۱۱-۲-۱۳۸۸, ۰۱:۳۳ عصر
سلام دوست من!
من تازه اومدم اینجا یا شایدم قبلا اومده بودم89
ودیدم خیلی مطالب مفید داره که برای همه ی افراد تو نت لازمه~~~>سنجاقش کردم!

I'll Miss U Grandma

[تصویر: 96719711277065183035.jpg]

ای کاش دل هامان در کودکی جا می ماند...

پای سگ بوسید مجنون خلق گفتندش چه سود؟ / گفت این سگ گاه گاهی کوی لیلی رفته بود...

من در سرزمینی زندگی می کنم که دویدن،سهم کسانی است که نمی رسند و رسیدن،حق کسانی است که نمی دوند.
ارسال: #8
۱۱-۲-۱۳۸۸, ۰۸:۴۵ عصر
این دانلود منیجیر بسیار عالیه ...

هم سرعتش خوبه و قابلیت دانلود فایل های تورنتز رو داره
ضمنا از سیستم تقسیم آدرس دانلود استفاده میکنه (تیکه تیکه میکنه واسه سرعت زیاد شدن سرعت)

خلاصه خیلی توپه ...
لینک دانلود:

پیشنهاد میکنم حتما دانلود کنید.

[تصویر: 1631.jpg]

یه چند وقتی هست که دلم گرفته
              یه چند وقتی هست غمو دور و ور خودم میبینم!
                           یه چندوقتی هست که دنیا کمی به کامم تلخ شده!

هنوز نتونستم راه حلی پیدا کنم
احساس میکنم تازگیها دور و ورم خالی شده!
احساس میکنم جدیدا یه کمی دور خودم میچرخم!
مشاهده سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
ارسال: #9
۱۳-۲-۱۳۸۸, ۱۲:۱۴ صبح
مصطفی فقط اینترنت دانلود منیجر!
IDM
رو حرف من حرف نزن !
فقط بدیش اینه که تورنت ساپورت نمی کنه!
get bot هم هست برا جاهایی که پهنای باند خیلی بالا دارن جواب می ده اساسی !

============================================================
غصه خوردنو خوب بلدیم بهمون یاد ندادن که خیلی راحت خوشحالی کنیم  و به هر چیز کوچیکی بخندیم .
کلا ایرانیا همشون دل پر دردی دارن .خیلیا اصلا خنده یادشون رفته .
هیچی توی دنیا ارزش اینو نداره که حتی یه لحظه توی دلتون غم بشینه . از زندگی لذت ببرید.
یکی از بزرگان سایت
============================================================
مشاهده سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
ارسال: #10
۲-۱۲-۱۳۸۸, ۰۵:۴۶ عصر
سلام من تموم روشهارو امتحان کردم یه کم تازه واردم تو کار دانلود سریال و فیلم ولی به هیچ جا نرسیدم idsهم دارم الانم کلی تورنتو چیزهای دیگه دارم Crayولی هنوز هیچی به هیچی میشه کارهای لازم پله پله توضیح بدین8
ارسال پاسخ