در نظرسنجی انتخاب محبوبترین تالار شرکت کنید
|
اخبار ورزشي
|
|
ارسال: #511
|
|||
|
|||
|
RE: اخبار ورزشي
نتايج ديدارهاي امروز(چهارشنبه) از هفته 26
در مهمترين ديدار هاي امروز تيم استيل آذين در خانه از ميهمان خود تيم فولاد خوزستان شکست خورد ، تيم سپاهان اصفهان برابر سايپاي کرج جشنواره اي از گل به راه انداخت اما ديگر تيم اصفهاني يعني ذوب آهن تيم دوم جدول برابر ميزبان خود تيم صباي قم با نتيجه مساوي متوقف شد. در بازيهاي امروز که در شهرهاي همدان ،اصفهان ، اهواز ، تهران ، تبريز ، قم و مشهد برگزار شد در مجموع 24 گل از خط دروازه عبور کرد که حاصل آن به اين شرح است : *پاس همدان 0 شاهين بوشهر 1 *ابو مسلم خراسان 3 مقاومت شهيد سپاسي 0 *سپاهان اصفهان 5 سايپا کرج 1 *استقلال اهواز 1 راه آهن شهرري 3 *استيل آذين تهران 2 فولاد خوزستان 3 *تراکتورسازي تبريز 2 ملوان بندرانزلي 1 *صباي قم 1 ذوب آهن اصفهان 1 فردا (چهارشنبه) در همين چارچوب دو ديدار برگزار مي شود که در بازي حساس هفته و در شهر آورد شصت و هشتم تيم پيروزي تهران از ساعت 14 و 30 دقيقه در ورزشگاه آزادي تهران ميزبان تيم فوتبال استقلال تهران است و در ديگر مسابقه مس کرمان از ساعت 16 و 30 دقيقه پذيراي تيم پيکان قزوين خواهد بود. در باره بازي تيم هاي فوتبال پيروزي و استقلال تهران مديرعامل سازمان پايانه ها و پارک سوارهاي شهرداري تهران در اطلاعيه اي اعلام کرده است : تمام پايانه هاي تهران امشب آماده ارائه خدمات به تماشاگران شهر آورد پايتخت که از اقصي نقاط کشور به تهران سفر مي کنند مي باشد. ولي آذروش ضمن اعلام اين مطلب مي گويد : نظر به مشکلاتي که در سال هاي پيش براي تماشاگران شهرستاني در بازي سنتي پايتخت در خصوص اسکان و گذراندن شب در يک محيط گرم وجود داشت، تصميم به اين مهم گرفته شده است . آذروش افزود : تالار هاي انتظار و نمازخانه هاي پايانه هاي شهر تهران مجهز به سيستم گرمايشي هستند و براي ارائه خدمات مطلوب و نوين به تماشاگران فوتبال بازي تيم هاي پيروزي و استقلال آمادگي دارند. ![]() در دنیا فقط از یک چیز باید ترسید و آن خود ترس است ![]() |
|||
|
ارسال: #512
|
|||
|
|||
|
ابراهيمزاده: تا آخرين روز به قهرماني اميدواريم
منصور ابراهيمزاده پس از تساوي يک بر يک برابر صباي قم اظهار داشت : از مسئولان و دستاندرکاران استان قم تشکر ميکنم. همه چيز از زمان ورود ما خوب بود. در نيمه اول ابتدا خوب نبوديم اما هر چه زمان گذشت، بهتر شديم. در نيمه دوم بازي هجوميتري را ارائه کرديم. در مجموع بازي خوب و جوانمردانهاي بود. وي ادامه داد: با اميد زندهايم و تا آخرين روز مسابقات براي کسب عنوان قهرماني تلاش ميکنيم. سرمربي ذوبآهن در مورد اينکه با چه ذهنيتي وارد قم شد گفت : با ذهنيت مثبت وارد قم شديم. تيم ما هم بيسر و صدا و بيحاشيه است، البته از مسئولان خوب قم هم شناخت داشتيم. ابراهيمزاده در مورد مربيان اصفهاني و حضور قلعهنويي در سپاهان عنوان کرد: ما حرفهاي فکر ميکنيم. هر چند اصفهان مربيان بزرگي دارد که در شهرهاي مختلف مربيگري ميکند. امثال محمود ياوري که مربيان بزرگي هستند و حضور قلعهنويي نيز در سپاهان يک بحث حرفهاي است. ![]() در دنیا فقط از یک چیز باید ترسید و آن خود ترس است ![]() |
|||
|
ارسال: #513
|
|||
|
|||
|
ياوري : بازي راحتتر از آن بود كه فكر ميكردم
محمود ياوري پس از پيروزي يک بر صفر خارج از خانه تيمش مقابل پاس همدان اظهار داشت : به مجموعه پاس تبريک ميگويم. بازي اين تيم نشان از روزهاي خوب پاس ميدهد. خوشحالم که باشگاه پاس به دست پاسيها اداره ميشود. سرمربي شاهين بوشهر افزود : قبل از بازي فکر ميکردم کار سختي پيش رو داريم اما انتظاراتم در اين ديدار برآورده نشد. بازي راحتتر از آن بود که فکر ميکردم. استراتژي تيم ما در اين مسابقه، استفاده از ضد حملهها بود. وي درباره بازي دفاعي تيمش عنوان کرد: به خاطر بازي دفاعي از من ايراد نگيريد. طبيعي است که وقتي در خانه حريف بازي ميکنيد و تيم حريف از شما قويتر است، بازي دفاعي را انتخاب کنيد. استفاده از ضد حملهها جزو تاکتيکهاي ما بود و با اين تاکتيک توانستيم 3 امتياز اين ديدار را کسب کنيم. در فوتبال مهم کسب پيروزي و 3 امتياز مسابقه است و تمام تيمها وقتي در خانه حريف عقب ميافتند، اين شيوه را انتخاب ميکنند. ياوري در مورد صحنهاي که در محوطه جريمه شاهين در دقيقه 90 روي صابر ميرقرباني اتفاق افتاد، خاطرنشان کرد: آن صحنه پنالتي نبود. همه داوران ميرقرباني را به خاطر تمارض ميشناسند و داور به همين علت، آن صحنه را پنالتي اعلام نکرد. ![]() در دنیا فقط از یک چیز باید ترسید و آن خود ترس است ![]() |
|||
|
ارسال: #514
|
|||
|
|||
|
مايليكهن: دعواي من و قلعهنويي از جنگ ايران و عراق بدتر نبود
محمد مايليکهن پس از شکست سنگين 5 بر يک مقابل سپاهان اظهار داشت : بازي را خيلي خوب شروع کرديم و در ابتداي بازي حتي ميتوانستيم گل هم بزنيم ، اما از موقعيتها استفاده نکرديم و بر خلاف روند بازي گل خورديم . بازيکنان سايپا با توجه به فاصله کمي که در 2 بازي خارج از خانه انجام دادند، خسته بودند. وي افزود : در دفاع وسط مشکل داشتيم و ابراهيمي را با کمک آمپول به بازي رسانديم. طبيعي بود که بازي هر چه پيش ميرفت تيم ما از لحاظ بدني تحليل برود و به همين دليل سپاهانيها در ادامه کار 5 گل به ثمر رساندند. مايليکهن با اشاره به اينکه گول بازي سپاهان مقابل صبا را نخورديم؛ افزود: مهرههاي حريف را کاملاً ميشناختيم، اما هنگامي که از لحاظ بدني تحليل رفتيم، ديگر نتوانستيم به نتيجه برسيم. وي در مورد مراسم آشتيکنان با قلعهنويي گفت: من يک آدم واقعگرا هستم و فقط به دنبال کشيدن گليم خودم از آب نيستم. در گذشته مسائلي بين ما بوده که مطرح کردم و امروز هم همه چيز تمام شده است. 8 سال با عراق جنگيديم، اما آخرش چه شد؟ ما امروز با عراقيها مشکلي نداريم. من و قلعهنويي از ايران و عراق که بالاتر نيستيم. بنابراين هنگامي که وي به سمت من آمد با او روبوسي کردم. مايليکهن در ادامه نشست خبري رو به خبرنگاران گفت حالا ميفهمم که ابراهيمزاده از دست شما چه ميکشد.در اين مملکت هر کس از جمله سرمربي تا بازيکن و مديرعامل اگر صحبتي کند، محکوم ميشود، اما خبرنگاران همه جور صحبت انجام ميدهند. من هفته گذشته يکسري صحبتهايي انجام دادم که کاملاً معکوس منتشر شد؛ اما از شما مي خواهم امروز حرفهايم را کامل و بدون کم و کاست انعکاس دهيد. سرمربي سايپا تأکيد کرد: همه جا گفته ميشود هنگامي که مايليکهن تيمش ميبازد عصباني است و مصاحبههاي داغي ميکند، اما من اصلاً امروز اينطور نيستم. وي در مورد مبلغ قرارداد قطبي که منتشر شد گفت: من در اين مورد حرفي نميزنم و فقط درباره بازي امروز صحبت ميکنم. مايليکهن در مورد پيشبيني تيم قهرمان ليگ گفت: قهرمان ليگ به من ربطي ندارد و فقط ميدانم تيمم 5 گل خورده است. مايلي کهن در اين نشست هرجا که در مورد روابطش با قلعهنويي نميخواست موشکافي شود با گفتن جمله حال شما خوب است؟ از پاسخگويي به خبرنگاران طفره ميرفت. ![]() در دنیا فقط از یک چیز باید ترسید و آن خود ترس است ![]() |
|||
|
ارسال: #515
|
|||
|
|||
|
كريمي : مهدويكيا اهل ناسزا گويي نيست
علي کريمي پس از شکست 3 بر 2 برابر فولاد خوزستان در جمع خبرنگاران گفت : از اخراج مهدي مهدويکيا جا خوردم. با شناختي که من و همه اهالي فوتبال از مهدويکيا داریم ميدانیم که او اهل ناسزا گويي به داور نيست. شخصيت مهدي بسيار برجسته است.اميدوارم کمک داور عذاب وجدان نداشته باشد. وي در مورد کاپيتاني استيل آذين اظهار داشت: مهدويکيا سابقه بيشتري از من در فوتبال دارد و بزرگترم محسوب ميشود به همين دليل بازوبند را به او دادم.کاپيتاني استيل آذين حق اوست. کريمي در مورد واکنش نسبت به شعار تماشاگران استيل آذين عليه سرمربي ايراني عنوان کرد: چند ليدر با اينکه نان باشگاه را ميخورند اما شعارهايي دادند که جالب نبود و من به آنها تذکر دادم.البته استيل آذين تماشاگران خوبي دارد با اين حال برخي از ليدرها بايد مراقب عملکردشان باشند. ![]() در دنیا فقط از یک چیز باید ترسید و آن خود ترس است ![]() |
|||
|
ارسال: #516
|
|||
|
|||
|
جلالي : فولاد در ليگ برتر مي ماند
مجيد جلالي بعداز پيروزي فولاد مقابل استيل آذين ضمن بيان اين مطلب؛افزود : وقتي تيم ما مقابل تيم بزرگ استيل آذين اينگونه فوتبال بازي مي کند به آينده اميدوارتر شده و اطمينان مي دهم که در ليگ برتر باقي خواهيم ماند. وي افزود : بازي خوبي بود هر دو تيم خوب فوتبال بازي کردند اما، ما مستحق اين برد بوديم چرا که بهتر از آنها بازي کرديم. سرمربي تيم فوتبال فولاد خوزستان درخصوص قضاوت داور اين ديدار نيز گفت : برخلاف گذشته که ما شاهد اشتباهات مکرر داوري بوديم امروز در قضاوت داور اشکال عمده اي مشاهده نکردم. جلالي گفت : هرچند معتقدم داور تحت تاثير اعتراضات شديد بازيکنان تيم استيل آذين قرار گرفته ويک ضربه پنالتي به سود تيم آنها اعلام کرد. وي درخصوص اخراج مهدوي کيا نيز گفت : به صحنه نزديک نبودم پس در اين ارتباط اظهار نظر نخواهم کرد اما، اگر اعتقاد براين است که تصميم داور دراين صحنه اشتباه بوده درعين حال قضاوت را به کارشناسان مي سپارم. سرمربي تيم فولاد خوزستان درخصوص تيم استيلآذين نيز گفت : استيل آذين تيم بزرگي است آنها فشار زيادي بر بازيکنان ما در اين بازي وارد کردند و ما براثر اين فشارها و با حرفه اي گري بازيکنان بزرگ اين تيم 2 گل از آنها دريافت کرديم. جلالي گفت : بخوبي اين تيم را مي شناختيم، پس سعي کرديم که به عقب نياييم اما، آنها ما را مرتب به عقب زمين مي کشيدند. وي تاکيد کرد : چنانچه تيم استيل آذين به همين منوال ادامه دهد درآينده نزديک جزء تيم هاي بزرگ ايران خواهد شد. ![]() در دنیا فقط از یک چیز باید ترسید و آن خود ترس است ![]() |
|||
|
ارسال: #517
|
|||
|
|||
|
در حاشيه ی ديدار سپاهان - سايپا
بيش از 10 آفسايد در نيمه اول عليه سپاهان اعلام شد كه نيمي از آنها مشكوك بود. در همين هنگام هواداران با شعار "داور پرسپوليسي نميخواهيم " به عملكرد تورج حقوردي داور ميدان اعتراض كردند. آنها همچنين پس از ايجاد هر موقعيت روي دروازه سايپا فرياد ميزدند كه اين موقعيت آفسايد است. *در دقيقه 25 بازي و در صحنهاي كه مهاجمان سپاهان روي دروازه سايپا موقعيتي را ايجاد كرده و اين موقعيت توسط داور بازي آفسايد اعلام شد؛ امير قلعهنويي و كادرفني سپاهان به داور مسابقه شديداً اعتراض كردند. *قبل از آغاز بازي اميد شريفينسب و مجيد ايوبي از سايپا به سمت نيمكت سپاهان رفته و از امير قلعهنويي براي حضور در ميدان رخصت گرفتند. *صحنه گل صباي قم به ذوبآهن مستقيم از اسكوربورد ورزشگاه فولادشهر پخش شد كه دراين هنگام هواداران سپاهان شعارهايي را عليه ذوب اآهن سر دادند. *در ورزشگاه تمام هواداران پيگير نتيجه ديدار ذوباهن و صباي قم هستند. *در دقيقه 45 مسابقه توپي سرگردان در هوا راهي اوت شد و مقابل امير قلعهنويي كه در اين ديدار با كت و شلوار روي نيمكت سپاهان حضور دارد و به ياد جواني افتاده بود؛ فرود آمد و او به صورت نمايشي با استپي زيبا و زدن 2 روپايي توپ را كنار زمين فرستاده و مورد تشويق هواداران حاضر در ورزشگاه قرار گرفت. نه قرمز نه ابي فقط زرد قناري |
|||
|
ارسال: #518
|
|||
|
|||
|
پرسپوليس طلسم تساويهاي دربي را شكست
ديدار تيمهاي پرسپوليس و استقلال از ساعت 14:30 در ورزشگاه آزادي و در حضور 70 هزار تماشاگر آغاز شد. 15 دقيقه ابتدايي بازي دو تيم به ارزيابي هم پرداختند اما استقلال نسبت به سرخپوشان برتري داشت و توانست در دقيقه 16 توسط فرهاد مجيدي به گل برسد. در ادامه بازي نيز اين شاگردان مرفاوي بودند که بازي بهتري انجام دادند و حملات پرسپوليس فاقد برنامه بود. در دقيقه 36 سرانجام يکي از حملات پرسپوليس نتيجه داد و هادي نوروزي گل تساوي را براي سرخپوشان به ثمر رساند. در نيمه دوم استقلال در يک صحنه بر اثر اشتباه مدافع پرسپوليس صاحب موقعيت بسيار خوبي شد که با ضربه بد سيد صالحي و دفع خوب حقيقي اين توپ گل نشد، دقيقه اي بعد اين پرسپوليس بود که يک موقعيت ايدهآل را از دست داد. در ادامه بازي نيز دو تيم موقعيت ها را يکي پس از ديگري از دست دادند. پرسپوليس در دقيقه 85 با درخشش وحيد طالب لو فرصت بسيار مناسبي را از دست داد. سرانجام در دقيقه 86 کريم باقري با شوتي محکم و زيبا دروازه استقلال را باز کرد تا طلسم تساوي هاي دربي شکسته شود. قضاوت اين مسابقه بر عهده سعيد مظفري زاده بود. وي از استقلال به سياوش اکبرپور و آرش برهاني و مهدي امير آبادي و از پرسپوليس به حسين بادامکي کارت زرد داد. استقلال و پرسپوليس هر دو 40 امتيازي بودند که با اين پيروزي، پرسپوليس 43 امتيازي شد و به جاي استقلال در رده سوم جاي گرفت. ![]() در دنیا فقط از یک چیز باید ترسید و آن خود ترس است ![]() |
|||
|
ارسال: #519
|
|||
|
|||
|
كاشاني: اين برد مبارك هواداران پرسپوليس باشد
حبيب کاشاني پس از پيروزي 2 بر يک پرسپوليس مقابل استقلال اظهار داشت : اين برد تلاش همه مجموعه پرسپوليس بود و اميدوارم پرسپوليس بتواند به صدر جدول برسد. وي افزود: اين پيروزي مزد زحمات بازيکنان در طول يک هفته گذشته بود. از همه هواداران تشکر ميکنم. اين پيروزي مبارک آنها بايد باشد چرا که آنها در همه حال ياور تيم بودند. ![]() در دنیا فقط از یک چیز باید ترسید و آن خود ترس است ![]() |
|||
|
ارسال: #520
|
|||
|
|||
|
رئيس سازمان ليگ فوتبال ايران گفت: با حقيقي به شدت برخورد خواهيم كرد.
عزيز محمدي ضمن اشاره به حرکت زشت عليرضا حقيقي در بين بازي و پس از آن تصريح کرد: با دروازه بان پرسپوليس به شدت برخورد ميکنيم. او با يکي از ماموران حراست دعوا کرد. قبل از آنکه مشخص شود مقصر چه کسي بود ذات قضيه مشکل دارد و او را به طول کلي مقصر ميدانيم. وي افزود: از نتيجه به دست آمد فارغ از آنکه به نفع چه تيمي باشد خوشحالم چرا که بر هر حال حرف و حديثها در مورد تساوي به پايان رسيد. البته در مورد اتفاقاتي که در آخر بازي رخ داد ناراحتم. عدهاي سنگ پرتاب کردند و اين باعث شد به فوتبال ما ضربه بخورد. وي ادامه داد: از داوري و کيفيت بازي بسيار راضي هستم و اميدوارم هواداران براي بازيهاي ملي هم با همين شور و شوق به ورزشگاه بيايند. ![]() در دنیا فقط از یک چیز باید ترسید و آن خود ترس است ![]() |
|||
| موضوعات مشابه ... | |||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
| اخبار ایران و جهان | ღ♥ஜDAYAN-SCOFILDஜ♥ღ | 232 | 5,185 |
امروز ۰۵:۰۸ عصر آخرین ارسال: سروناز |
|
| عکسها و اخبار از هالیوود | پری ناز | 295 | 10,260 |
امروز ۰۴:۵۷ عصر آخرین ارسال: سروناز |
|
| معرفي,اخبار و نقد بازي هاي psp,ps2,ps3,wii,pc و xbox 360 | messi360 | 370 | 1,222 |
۶-۵-۱۳۸۹ ۰۹:۱۷ عصر آخرین ارسال: Michael_1899 |
|
| موبايل ( اخبار ، نرم افزار ، بازی ، پکهای گرافیکی ) | DON VITO | 93 | 1,821 |
۳۱-۴-۱۳۸۹ ۰۵:۴۸ عصر آخرین ارسال: امیر جعفری |
|
صفحه اصلی
فروشگاه
آپلود عکس
جستجو
تقویم
راهنما

![[تصویر: 1274634261_2145_992fa39b6e.jpg]](http://www.prisonbreak.ir/forums/imgup/2145/1274634261_2145_992fa39b6e.jpg)
![[تصویر: 1274635320_2145_4c3fcd3f29.png]](http://www.prisonbreak.ir/forums/imgup/2145/1274635320_2145_4c3fcd3f29.png)