در نظرسنجی انتخاب محبوبترین تالار شرکت کنید
|
(بحث و گفت گو در مورد فصل 6)ویدیوها،تریلرها و کلیپهای سریال لاست
|
|
ارسال: #361
|
|||
|
|||
|
RE: (بحث و گفت گو در مورد فصل 6)ویدیوها،تریلرها و کلیپهای سریال لاست
(من همه ی پست های قبلی رو نخوندم اگه حرفم تکراریه لطفا بهم بگید پستمو پاک کنم)
یکی از نظریه هایی که من بهش برخورم این بود:معنی let go در واقع رها شدن از وابستگی ها بوده. راجع به این چی فکر می کنید؟!!!!چقدر می تونه درست باشه؟! "I've learned never to say never." |
|||
|
ارسال: #362
|
|||
|
|||
(۱۴-۳-۱۳۸۹ ۱۱:۴۴ عصر)Anita نوشته شده: مهمان گرامی برای دیدن لینک ها باید از اینجا ثبت نام کنید.(من همه ی پست های قبلی رو نخوندم اگه حرفم تکراریه لطفا بهم بگید پستمو پاک کنم) منظورتونو متوجه نشدم لطفا توضيح بديد |
|||
|
ارسال: #363
|
|||
|
|||
|
جک با پدر شدن باید از وابستگیش به پدرش رها می شد و سختی های پدر بودن رو از این طریق تجربه می کرد.
لاک با موافقتش برای جراحی از عذاب وجدانش باید رها می شد. چارلی باید از وابستگیش به شهرت رها می شد که با دیدن فلشش در مورد کلر این اتفاق افتاد،دیگه کنسرت براش مهم نبود. سعید باید با انتخاب نادیا به عنوان زن داداشش( و شاید یه جورایی مثل خواهر خودش) و رها کردن اون برای چیزی که برا نادیا بهتر بود از احساساتش نسبت بهش رها می شد. (تکرار می کنم این تئوری رو من فقط اینجا گذاشتم نظر من نیست!) "I've learned never to say never." |
|||
|
|
ارسال: #364
|
|||
|
|||
|
به نظر من ميشه تئوري شما درست باشه ولي كليت سريال و محتواي انتهائي اونرو تشكيل نميده بلكه ميتونه قسمتي از پيامهاي زيادي باشه كه سريال ميخواسته برسونه.به هر حال تئوري جالبي بود و ممنون
|
|||
|
|
ارسال: #365
|
|||
|
|||
(۱۴-۳-۱۳۸۹ ۱۱:۴۴ عصر)Anita نوشته شده: مهمان گرامی برای دیدن لینک ها باید از اینجا ثبت نام کنید.(من همه ی پست های قبلی رو نخوندم اگه حرفم تکراریه لطفا بهم بگید پستمو پاک کنم) تئوری خیلی جالبیه. اینجوری بهش فکر نکرده بودم. ساویر شاید از اون حس انتقام و نفرت رها می شد. دزموند از دلبستگی بیش از حدش به پنی. بن و کیت و هارلی چی؟ من فکر می کردم شاید این چیزی که توش بودن حالتی باشه که دوست داشتن تجربه کنن. جک دوست داشته پدر بشه. ساویر پلیس بنهم دوست داشته یه شخص محترم و دوست داشتنی مثل دکتر لاینس بشه! الکس واقعا از صمیم دل دوستش داشته باشه و حس پدری بهش داشته باشه.
|
|||
|
ارسال: #366
|
|||
|
|||
|
یکی از دوستای من دانشجووه(نمی دونم چه رشته ای
)ولی یه تحقیق داشته.راست و دروغشو نمی دونم ولی می گفت انیشتین یه نظریه داره که می گه اگه شما بتونین با یه انفجار سرعت نور و بشکنین،می تونین دنیایی موازی دنیای خودتون به وجود بیارین،طوری که زندگیتون نه تنها ار زمان انفجار بلکه ار همون اول تغییر می کنه. هرچی فکر می کنم می بینم منطقیه.مظر شما چیه؟
ONE DAY AT A TIME
I GOTTA LET U GO ONE DAY AT A TIME IT SEEMS SO IMPOSSIBLE ONE DAY AT A TIME I GOTTA LET U GO OH I KNOW YES I KNOW I GOTTA TAKE IT ONE DAY AT A TIME |
|||
صفحه اصلی
فروشگاه
آپلود عکس
جستجو
تقویم
راهنما

)ولی یه تحقیق داشته.