در نظرسنجی انتخاب محبوبترین تالار شرکت کنید
|
(بحث و گفت گو در مورد فصل 6)ویدیوها،تریلرها و کلیپهای سریال لاست
|
|
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
خوب ميخواستم يه نظر سنجي در مورد فصل 6 بذارم مجبور شدم يه موضوع جديد بزنم اينجا فقط مخصوص اين نظر سنجي نيست ما اينجا ميتونيم پيشبيني,عكس و بحثهاي خودمون رو ارائه بديم.
![]() |
|||
|
|
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: بحث و گفت و گو در مورد فصل 6
من شخصا گزينه 4 رو دوست دارم .شروع با چشمانه جك ميتونه جالب باشه.(هر چند زياد از جك خوشم نمياد)
![]() |
|||
|
|
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
من میگم همه در هواپیمای اوشینگن
|
|||
|
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
يعني ميگي با منفجر شدن بمب هيدروژني همه چي به حالت اولش بر ميگرده؟و همه توي هوا پيمان؟
![]() |
|||
|
|
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
نگفتم همه چیز به حالت اول برگرده سریال با هواپیما شروع میشه حالا هر چی میخواد باشه
|
|||
|
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
بحث جالبیه.واقعا نمیشه حدس زد ولی به نظر من در فرودگاه شروع میشه.چون فرودگاه میتونه اولین ملاقات بینشون باشه
![]() |
|||
|
ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
اينم واسه ياد آوري و يه خورده هيجان بيشتر كار.
![]() |
|||
|
|
ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
خوب طبق آمار جديدم:
فصل پنجم داراي 16 قسمته كه قسمت اول و قسمت آخرش هر كدوم به تنهايي 2 ساعته(شايد هر كدومشون 2 قسمت باشه) لازم به ذكر است كه بدانيد اين فصل اصلا فلاش بك ندارد.و تمامي قسمت ها در جزيره است. توضيحاتي كامل براي اون دود سياه دارن.(اين قدر توضيح كه بفهمين اصلا چي بوده) اختلافات بين جك و جان به اوج خود خود ميرسد. و در مورد پايانش هم بايد بگم:بسيار زيبا.دوست داشتني.راضي كننده و كمي غمناك(هموني كه من دوست دارم) ولي هنوز چيزي از شروعش دستگيرم نشده...... SEE YOU SOON ![]() |
|||
|
|
ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
مهمان گرامی برای دیدن لینک ها باید از اینجا ثبت نام کنید. kon peyda mikoni .com
يه كم بگردي هست.ما هم قصدمون اطلاع رسونيه..... ![]() |
|||
|
|
ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
من بیش از هر چیزی منتظر فصل جدید این سریالم
![]() |
|||
صفحه اصلی
فروشگاه
آپلود عکس
جستجو
تقویم
راهنما

![[تصویر: 8ad922dcf6614dedbe74.jpg]](http://up.iranblog.com/Files/8ad922dcf6614dedbe74.jpg)

![[تصویر: df204ffa192f41fe8841.jpg]](http://up.iranblog.com/Files/df204ffa192f41fe8841.jpg)